Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Leef Supra USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB argintiu

Leef
 
Cod produs: 125016428
Leef Supra USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB argintiu
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Leef Supra USB 3.0 32GB Flash Drive inseamna viteza maxima si dimensiuni minime!

Leef Supra 3.0 este unul dintre cele mai mici stick-uri USB 3.0 de pe piata. Designul low-profile va permite sa-l lasati conectat in orice port USB, fara riscul distrugerii accidentale.Mic si simplu de utilizat

Este atat de simplu sa conectati un stick USB la laptop sau la Macbook si sa-l lasati atasat, oriunde ati merge. Leef Supra 3.0 este unul dintre cele mai mici dispozitive de stocare USB 3.0 de pe piata. Suficient de subtire pentru a fi lasat in orice port USB pe perioade indelungate, Leef Surge a fost proiectat pentru studentii si profesionistii aflati mereu in miscare.

Designul low-profile il recomanda pentru sistemele audio auto, precum si pentru orice alt dispozitiv audio cu slot USB. Este suficient sa copiati muzica preferata pe stick si sa-l lasati cuplat in portul USB.


Stralucire discreta

Leef Supra USB 3.0 are o carcasa fabricata din rasina sintetica transparenta (acrilica) si incorporeaza un LED care ofera acelasi efect captivant de stralucire, similar seriei Leef Ice. Leef Supra USB 3.0 a fost proiectat sa faca fata cu brio uzurii de zi cu zi si sa aduca un plus de stralucire oricarui laptop sau Macbook la care este atasat.


Fiabilitate si protectie: datele sunt mereu in siguranta

Toate produsele Leef sunt proiectate sa reziste accidentelor neprevazute. Leef Supra USB 3.0 este izolat impotriva apei si prafului si rezista la socuri, astfel incat amintirile dumeavoastra sunt mereu in siguranta.


In timp ce alti producatori de stick-uri USB folosesc si cipuri low-grade, Leef selecteaza doar cipurile care au trecut toate testele de calitate, pentru a oferi un stick mai rapid si mai fiabil. In plus, nu mai trebuie sa va verificati buzunarele inainte de spalarea hainelor - Leef Supra USB 3.0 rezista si in masina de spalat.Specificatii tehnice:

- Capacitate: 32GB
- Standard USB: USB 3.0, compatibil si cu USB 2.0
- Culoare: argintiu

- Dimensiuni: 14.97 x 21.60 x 7.58 mm
- Temperaturi de operare: 0C - 70C
- Temperaturi de stocare: -25C - 85C

- Cerinte de sistem: Windows 8, Windows 7, Windows XP (SP3), Windows Vista (SP1, SP2), Windows 2000, Apple Mac OS X sau ulterior
-#Stick-uri USB#Leef#Leef Supra USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB argintiu#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto