Leef Ice USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB negru

Leef
 
Cod produs: 125017516
Leef Ice USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Leef Ice USB 3.0 Flash Drive 32GB va atrage cu siguranta privirile, gratie aspectului unic de cristal de gheata, combinat cu finisajul de cupru.

Leef Ice USB 3.0 Flash Drive 32GB este un stick USB 3.0 fabricat la cele mai inalte standarde de calitate. Este rezistent la spalari in masina de spalat, la socuri si la praf.Stralucire discreta

Leef Ice USB 3.0 are o carcasa fabricata din rasina sintetica transparenta (acrilica) si incorporeaza un LED care ofera acelasi efect captivant de stralucire. Leef Ice USB 3.0 a fost proiectat sa faca fata cu brio uzurii de zi cu zi si sa aduca un plus de stralucire oricarui laptop sau Macbook la care este atasat.


Fiabilitate si protectie: datele sunt mereu in siguranta

Toate produsele Leef sunt proiectate sa reziste accidentelor neprevazute.  Leef Ice USB 3.0 este izolat impotriva apei si prafului si rezista la socuri, astfel incat amintirile dumeavoastra sunt mereu in siguranta.


In timp ce alti producatori de stick-uri USB folosesc si cipuri low-grade, Leef selecteaza doar cipurile care au trecut toate testele de calitate, pentru a oferi un stick mai rapid si mai fiabil. In plus, nu mai trebuie sa va verificati buzunarele inainte de spalarea hainelor -  Leef Ice USB 3.0 rezista si in masina de spalat.Specificatii tehnice:

- Capacitate: 32GB
- Standard USB: USB 3.0, compatibil si cu USB 2.0
- Culoare: negru (charcoal)

- Dimensiuni: 15.30 x 34.78 x 7.80 mm
- Temperaturi de operare: 0C - 70C
- Temperaturi de stocare: -25C - 85C

- Cerinte de sistem: Windows 8, Windows 7, Windows XP (SP3), Windows Vista (SP1, SP2), Windows 2000, Apple Mac OS X sau ulterior
-#Stick-uri USB#Leef#Leef Ice USB 3.0 Flash Drive 32GB - stick USB negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto