LaCie Rugged HDD v2 Thunderbolt, 2 TB, USB 3.0

LaCie
 
Cod produs: 125027492
LaCie Rugged HDD v2 Thunderbolt, 2 TB, USB 3.0
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Dispozitiv cu un design modern si cu personalitate, dar totodata robust si sigur pentru stocarea de date, Rugged este unul dintre cele mai populare hard drivere ale noastre. Rugged inseamna dimensiuni reduse si caracteristici suplimentare care-l fac perfect pentru transportul mobil de date.

Rezistent la socuri, apa si presiune
Protectie prin parola
USB 3.0: de pana la 4x mai rapid decat USB 2.0
Capacitate 2TB


Fiabilitate maxima

Modelul LaCie Rugged Mini are trasaturi comune cu drive-ul nostru extrem de popular Rugged, cum ar fi rezistenta la soc sau la cadere. De asemenea, am adaugat o carcasa de protectie din cauciuc pentru protectie sporita. Cu drive-ul Rugged Mini am dus experienta la un alt nivel: nu este doar rezistent la ploaie, ci si la presiune. Astfel, daca accidental treci peste el cu masina ( cu greutatea de o tona), fisierele raman intacte, putand fi accesate ulterior. 
Viteza USB 3.0

Cu Rugged Mini, ai viteza USB 3.0 si compatibilitate completa cu USB 2.0**, ceea ce inseamna ca poate fii folosit pe aproape orice calculator. Cu USB 3.0, poti transfera un fisier video de 800 MB in aproximativ 6 secunde comparativ cu 25 de secunde cu USB 2.0***.

Software user-friendly inclus

•Backup automat
Setare usoara si automata cu backup pentru PC si Mac®.

•Protectie prin parola
Software-ul LaCie Private-Public  asigura confidentialitatea completa a
Cu LaCie Rugged la Electric Castle

Combinând viteza, tehnologia și designul, LaCie ne oferă soluția ideală de stocare și accesare a datelor, de oriunde și în deplină siguranță. Cu interfața de USB 3.0 a hard disk-ului LaCie vei putea transfera fișiere video de 700 MB în mai puțin de 7 secunde, vei putea face back-up la poze și sharing de fișiere audio și video cu prietenii cu un timp minim de așteptare. 

Citeste Tot


-#Hard Disk-uri Portabile#LaCie#LaCie Rugged HDD v2 Thunderbolt, 2 TB, USB 3.0#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto