Kooka KK-NM47 set tuburi extensie (inele macro - 10mm, 16mm, 21mm) pentru Nikon 1

Micnova
 
Cod produs: 125009680
Kooka KK-NM47 set tuburi extensie (inele macro - 10mm, 16mm, 21mm) pentru Nikon 1
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Kooka KK-NM47 este un set tuburi extensie (inele macro) pentru aparate foto mirrorless Nikon 1. Setul contine 3 inele macro, respectiv de 12mm, 20mm si 36mm.

Tuburile de extensie (inelele macro) sunt proiectate pentru a permite obiectivelor sa focalizeze mai aproape decat distanta lor minima de focalizare din constructie. Prin aceasta apropiere (micsorarea distantei de focalizare) se creaza efectul de marire a subiectul fototgrafiat (subiectul apare ca fiind mai mare atat in vizor, cat si in fotografie/cadru).Aceste tuburi de extensie sunt extrem de folositoare in fotografia MACRO, putand transforma practic orice obiectiv intr-unul macro, cu un cost redus, dar mentinand in acelasi timp calitatea optica a obiectivului.

Tuburile de extensie Kooka nu dispun de optica. Se monteaza direct pe camera, pe baioneta, iar la capatul lor se ataseaza obiectivele. Marindu-se astfel distanta dintre obiectiv si planul focal al aparatului, obiectivul este "fortat" sa focalizeze mai aproape decat in mod normal. Cu cat este mai maredimensiunea tubului, cu atat aparatul va focaliza mai aproape.

Setul Kooka contine 3 tuburi de extensie/inele macro, de lungimi diferite, respectiv 12, 20 si 36mm. Aceste 3 tuburi pot fi folosite independent sau combinate.

Inelele de macro Kooka au contacte ce permit functionarea autofocusului si a TTL-ului.

KK-NM47


-#Inele Macro#Micnova#Kooka KK-NM47 set tuburi extensie (inele macro - 10mm, 16mm, 21mm) pentru Nikon 1#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto