IRIScan Book 3 Executive, A4 scanner portabil

Standard
 
Cod produs: 125013537
IRIScan Book 3 Executive, A4 scanner portabil
 
 
IRIScan Book 3 Executive este un scanner portabil extrem de usor de utilizat, ce produce imagini de o calitate excelenta. Scanner-ul poate acoperi documente de format A4, trecerea se face manual, foarte rapid si simplu.

IRIScan Book 3 Executive dispune de conectivitate WI-Fi, putandu-se astfel conecta catre un telefon inteligent, tableta, calculator sau retea, pentru transferul imediat al documentelor scanate. De asemenea, exista un slot MicroSDHC ce va da posibilitatea stocarii imaginilor scanate.


 
Scanati carti, reviste, ziare, scrisori, fara a rupe paginile!
Glisati scannerul peste documentul de scanat si creati instant o imagine de rezolutie mare (pana la 900 dpi). Datorita senzorului cu o excelenta calitate optica si cu ajutorul rotitelor de deplasare, scanarea manuala nu a fost niciodata mai rapida (3 s per pagina), indiferent de suprafata. IRIScan Book 3 este solutia perfecta pentru scanarea rapida a oricarui fel de document, fara a face rabat la calitate.
Poate fi folosit oriunde, fara computer!
IRIScan Book Executive este un scanner extrem de compact care incape in orice geanta de laptop. Cele 4 baterii AAA si cardul de memorie va permite scanarea tuturor documentelor fara conectivitate la un computer. Acasa, la birou, intr-o sedinta, sau pe canapea, IRIScan Book Executive 3 poate fi folosit!
Transferati documente prin Wifi sau USB catre orice dispozitiv!
IRIScan Book Executive 3 include Wi-Fi, ceea ce permite transferul instant a tuturor imaginilor catre PC(Windows or Mac), smartphone sau tableta (iOS or Android). Aplicatia gratuita IRIScan Book App disponibila in App Store si pe Google Play conecteaza scannerul cu iOS sau Android simplu si rapid. Scannerul are propria retea wireless pentru a transfera imageinile, nu este nevoie de nicio configurare suplimentara sau conexiune la Internet. Odata intors la birou, puteti transfera de asemenea documentele via USB folosind cablul inclus. Puteti descarca imaginile scanate, sau puteti scana unele noi, direct in calculator prin intermediul portului USB.
Convertiti documentele scanate in fisiere editabile (Word, Excel, PDF..)
IRIScan Book Executive 3 este livrat cu o aplicatie completa OCR (Readiris) care permite convertirea zonelor de text din documentele scanate in zone complet editabile Word, Excel sau PDF. Fisierele vor fi convertite si pregatite pentru editare, archivare, sau partajate cu ajutorul exportului automat catre o solutie de Cloud (Dropbox, Evernote, Google Drive, etc.
Creati fisiere PDF cautabile

Aplicatia inclusa Readiris permite convertirea documentelor scanate in fisiere complet cautabile PDF, multumita puternicului motor OCR care transforma textul inclus intr-o imagine in text cautabil. In acest mod regasirea informatiilor continute intr-un document poate fi facuta prin cautari de text, fara a fi nevoiti sa parcurgeti intregul text!


Scanati direct in format PDF sau JPEG

IRIScan Book 3 include un buton care permite alegerea formatului PDF sau JPEG ca si format de scanare. Se poate alege si rezolutia (300 - 600 sau 900 dpi) precum si calitatea (color sau alb-negru), iar aceste setari pot fi editate direct din scanner, fara sa fie necesara conectivitatea la un computer.


Specificatii:
- Senzor de imagine: A4 Color Contact Image Sensor - Latime senzor de imagine : 217 mm - Rezolutie : 300/600/900 dpi - Viteza maxima de scanare pentru un document A4: Color: 4 secunde - Mono: 2 secunde - Formatul fisierelor : JPEG sau PDF - Ecran LCD - Auto power off : 3 minute - USB port : USB 2.0 high speed - Memorie externa: MicroSD? card / MicroSDHC? card pana la 32 GB - Baterii : 4 x AAA alkaline - Durata bateriilor (scanare pe SD? Card): 1600 pag (A4, 300 dpi, color) - Durata bateriilor la scanare si transfer Wifi: 900 pag (A4, 300 dpi, color) - Viteza de transfer Wifi: 2.5 sec/document (A4, 300 dpi, color)


-#Scanere Film Foto#Standard#IRIScan Book 3 Executive, A4 scanner portabil#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto