Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Incarcator auto Anker PowerDrive 2 24W 2xUSB alb

ANKER
 
Cod produs: 125026249
Incarcator auto Anker PowerDrive 2 24W 2xUSB alb
 
 
78 90 lei
(pretul include TVA 19%)
anunta

Incarcator auto 24W Anker PowerDrive 2 cu incarcare rapida: 4.8 amperi pentru toate dispozitivele mobile ce suporta incarcare prin USB. Sistemul de protectie al incarcatorului auto de la Anker PowerDrive 2 ofera siguranta pentru toate dispozitivele compatibile conectate. Se poate conecta la 12V cat si la 24V curent continuu.


 
Folositi numai cablurile originale ale aparatelor, cablul ce insoteste bateria sau cabluri certificate. Compatibil cu toate dispozitivele Apple, Smartphone-uri Android, Tablete si cu toate dispozitivele cu posibilitate de incarcare prin portul USB. Exceptie fac dispozitivele: iPod nano, iPod Classic, HP TouchPad, tabletele Asus.
Incarcator auto Anker PowerDrive 2 de 24 Wati cu doua porturi USB. 24 Wati, 2 porturi USB, incarcator de masina pentru iPhone, Android sau orice alt dispozitiv mobil ce suporta incarcare prin USB.

• PowerIQ Tehnologia - Anker pentru incarcare rapida

• PowerIQ si VoltageBoost sunt doua tehnologii care impreuna ajuta la detectarea si furnizarea curentului optim de incarcare rapida pentru dispozitivele mobile conectate la Anker PowerDrive 2.

• Tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0 nu este suportata.

• Certificari CE, FCC & RoHS

• Multiplele certificari asigura garantia ca dispozitivele conectate sunt in siguranta cu incarcatorul PowerDrive 2.

Incredibil de compact. Incarcatorul auto Anker Power Drive 2 este unul din cele mai mici si mai elegante incarcatoare de masina de pe piata.

• Ledul albastru incorporat ajuta la gasirea si manevrarea cu usurinta pe intuneric.

• In cazul nefunctionarii unui port sau a nefunctionarii corecte a acestuia, pentru a reseta Power Drive 2 Lite, se deconecteaza toate cablurile, inclusiv cel de alimentare iar dupa aproximativ 5 minute se poate reconecta. Situatia apare atunci cand dispozitivul conectat declanseaza unele masuri de protectie ale incarcatorului

A2310021


-#Acumulatori si incarcatoare#ANKER#Incarcator auto Anker PowerDrive 2 24W 2xUSB alb#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto