Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon

Canon
 
Cod produs: 125007221
Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon
 
 
9 00 lei
TVA 5%

Camerele SLR sunt mai populare ca niciodata, cu multi cumparatori care le utilizeaza pentru prima oara. Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon ofera informatii tuturor fotografilor care doresc sa-si utilizeze aparatul DSLR pentru fotografii mai bune.

Brosura prezinta optiunile de fotografiere si reglajele oferite de camerele foto Canon EOS, descriind totodata obiectivele si accesoriile disponibile pentru diverse scopuri.


 
Pentru a obtine imagini mai bune, trebuie sa va familiarizati cu elementele de baza ale fotografiei. Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon explica termeni precum diafragma, viteza de expunere, sensibilitate ISO si balans de alb intr-o maniera usor de asimilar, cu ilustratii detaliate. Articolele speciale va vor ajuta sa evitati miscarea camerei foto si sa utilizati functia LiveView.

Brosura contine mai multe sfaturi utile privind fotografierea si informatii referitoare la procesare, imprimare si vizualizare sau la partajarea imaginilor. Glosarul de la sfarsit explica numerosi termeni importanti pentru fotografie si camera foto.


Cuprins general

I. Camere foto SLR digitale

II. Functionare si reglaje

III. Obiective si accesorii

IV. Utilizarea imaginilor


• Numar de pagini: 72

125007221


-#Reviste / Carti Foto#Canon#Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto