Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Ilford
 
Cod produs: 12807263
Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)
 
 
73 38 lei
(pretul include TVA 19%)

Ilford Ilfotol este un revelator concentrat de film alb-negru cu o formula imbunatatita, de unica folosita, pentru uz general. Noul revelator se potriveste mai ales filmelor cu o sensibilitate medie si scazuta, precum Ilford Pan F Plus, Ilford FP4 Plus si Delta 100 Professional, unde asigura o granulatie fina si o claritate optima pentru fiecare film in parte.


 
Dilutia obisnuita este de 1+9 pentru amestecuri de unica folosinta. Totusi, pentru economisirea concentratului, revelatorul poate fi folosit si in dilutie 1+14 cu mici pierderi de calitate a imaginii.

Nu se recomanda folosirea unei singure doze de solutie Ilford Ilfosol 3 pe mai multe filme.


Specificatii: - volum concentrat: 500ml
- pH: 9.75-9.85
- gravitate specifica la 20°C: 1.002-1.005
- dilutie recomandata: 1+9 (o parte concentrat, 9 parti apa)
- domeniu de temperatura: 20-24°C
- depozitare si durata de viata a concentratului (depozitat la o temperatura intre 4°-20°C): 2 ani in sticle vidate / 4 luni in sticle pe jumatate pline
- durata de viata a solutiei: maxim 24h
- timpi recomandati de developare: vezi fisa revelatorului, paginile 4-6

Instructiuni de amestecare si folosire: Determinati cantitatea de solutie necesara pentru sesiunea de procesare. Asigurati-va ca volumul de solutie este suficient pentru a umple tava pana la jumatate sau pentru a acoperi filmul complet in tancul de developare. Masurati cantitatea necesara de concentrat folosind cel mai mic cilindru de masurare potrivit pentru volumul de lichid: este mai usor sa masurati 100ml de solutie intr-un cilindru de 100ml decat intr-unul de 1000ml.

Adaugati concentratul in vasul de amestecare. Un vas gradat mare este un bun vas de amestecare pentru ca ofera o verificare constanta asupra cantitatii totale de solutie. Folosind un cilindru de masurare de dimensiuni potrivite, masurati cantitatea necesara de apa pentru dilutie, folosind apa calda si apa race pentru a ajunge la temperatura optima de lucru. Acum adaugati restul de apa pentru a obtine volumul final

ILSOL20


-#Solutii Procesare Foto#Ilford#Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto