Hama Star Pro 63 trepied foto

Hama
 
Cod produs: 125019291
Hama Star Pro 63 trepied foto
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Hama Star 63 este un trepied foto ce va da posibilitatea sa va bucurati de pasiunea dumneavoastra pentru fotografie, ajutandu-va sa obtineti imagini minunate, in cele mai diverse stituatii. Trepiedul este portabil, versatil si foarte usor de utilizat.

Trepiedul poate fi utilizat atat pentru camere video, cat si pentru aparate foto, iar picioarele de cauciuc permit fixarea stabila pe diverse tipuri de suprafete. Structura de aluminiu creeaza un suport puternic si stabil pentru camere de pana la 4 kg, fiind in acelasi timp usor, ceea ce permite transportarea confortabila si realizarea unor fotografii minunate.


Pentru a va permite sa atingeti mai multe niveluri de inaltime (de la 66, la 166 de cm) si sa realizati fotografii si materiale video din perspectiva perfecta, in diverse situatii, trepiedul Star 63 are o coloana centrala complet reglabila, care poate fi reglata dintr-o miscare si un cap reglabil in trei directi, care poate fi repozitionat in diverse unghiuri si rotit usor pentru realizarea unui material video profesionist.

De asemenea filetul de 1/4” (6.4mm) va permite montarea usoara a aparatului dumneavoastra pe trepied si schimbul rapid de aparate, pentru a nu rata niciodata ocazia de a realiza o fotografie importanta.

Material: aluminiu
Inaltime maxima: 166 cm
Inaltime minima:64 cm
Diametru picior: 26,7 mm
Lungime pliat: 66 cm
Greutate: 1.74 kg
Greutate suportata: 4 kg
Montura surub: 1/4"

00004163

Puteti citi un articol despre trepiede la urmatorul link: De ce am nevoie de un trepied?


-#Trepiede Foto#Hama#Hama Star Pro 63 trepied foto#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto