Hama Star 700 EF - Trepied foto

Hama
 
Cod produs: 125031456
- 30 lei
Hama Star 700 EF - Trepied foto
 
 
Expira la: 11.12.2017 reducere : -30%
69 00 lei
(pret de lista: 99,00 lei
pretul include TVA 19% )

Fotografilor pasionati nu trebuie sa le lipseasca un trepied bun si solid, pentru a realiza anumite fotografii. Camera nu trebuie sa se miste pentru a evita producerea imaginilor neclare si pentru a obtine fotografii de foarte buna calitate. Trepiedul este ideal pentru realizarea autoportretelor si a fotografiilor de grup, situatie in care nimeni nu este disponibil sa tina aparatul foto, precum si pentru expunerilelungi sau pentru fotografiile realizate in natura ori in alte decoruri in care detaliile trebuie sa fie clare si vii.

Bucurati-va de pasiunea dumneavoastra si realizati fotografii profesioniste minunate, utilizand acest trepied super compact si versatil Star 700 EF. Trepiedul poate fi utilizat atat pentru camere video, cat si pentru aparate foto, iar picioarele de cauciuc permit fixarea stabila pe diverse tipuri de suprafete. Structura de aluminiu creeaza un sport puternic si stabil pentru camere, fiind in acelasi timp usor, ceea ce permite transportarea confortabila si realizarea unor fotografii minunate, din mers.

Pentru a va permite sa atingeti mai multe niveluri de inaltime (de la 42.5, la 125 de cm si sa realizati fotografii si materiale video din perspectiva perfecta, in diverse situatii, trepiedul Star 70EF are o coloana centrala complet reglabila, o nivela cu bula de aer pentru alinierea aparatului si un cap reglabil in trei directi, care poate fi repozitionat in diverse unghiuri si rotit usor pentru realizarea unui material video profesionist. De asemenea filetul de 1/4" (6.4mm) va permite montarea usoara a aparatului dumneavoastra pe trepied si schimbul rapid de aparate, pentru a nu rata niciodata ocazia de a realiza o fotografie importanta.

Trepiedul poate sustine o greutate de 2500 g.
 
• Sarcina maxima: 2500 g
• Inaltime maxima: 125 cm
• Inaltime minima: 42.5 cm
• Diametru picior: 19.8 mm
• Greutate: 620 g
• Greutate maxima suportata: 2500 g

4133

Puteti citi un articol despre trepiede la urmatorul link: De ce am nevoie de un trepied?


-#Trepiede Foto#Hama#Hama Star 700 EF - Trepied foto#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto