Grip baterie Walimex pro pentru Nikon D80/D90

Walimex
 
Cod produs: 125023836
Grip baterie Walimex pro pentru Nikon D80/D90
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Acest grip Walimex este dedicat aparatelor foto Nikon D80/D90, permitand alimentarea aparatului simultan de la 2 acumulatori tip LP-E6, dubland in acest fel autonomia de lucru. De asemenea, acest grip va da posibilitatea sa alimentati aparatul de la 6 acumulatori sau baterii R6 / AA ajutorul adaptorului inclus in pachet.

Pe langa autonomia ridicata oferita de folosirea a 2 acumulatori, utilizarea gripului va asigura un bun echilibru si stabilitate pentru aparatul foto in situatiile cand folositi obiective grele. De asemenea, folosind butonul de declansare in pozitia portret, evitati rasucirea mainilor si instabilitatea inerenta; in acest fel pozitia de utilizare va fi mai comoda iar ergonomia crescuta va permite timpi de expunere mai mari, fara imagini tremurate.


Datorita design-ului sau ergonomic, grip-ul de baterie Walimex pro este recomandat pentru fotografia de portret si pentru fotografierea cu obiective grele de dimensiuni mari.

Comenzile sale permit un control facil asupra parametrilor de expunere, diafragmei si timpului de expunereSe poate adauga de asemenea si un trepied.

Dimensiuni: aprox. 13x6,5x11cm
Greutate: aprox. 230g
Baterii: 2x Li-Ion/ 6x R6/AA


626528


-#Grip-uri Foto#Walimex#Grip baterie Walimex pro pentru Nikon D80/D90#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto