Fujifilm X-E2 + 18-55mm f/2.8-4 SH125038508

Fujifilm
 
Cod produs: 125038508
Fujifilm X-E2 + 18-55mm f/2.8-4 SH125038508
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Fujifilm X-E2 este un este un aparat foto mirrorless cu dimensiuni reduse si usor de utilizat, ce ofera solutii tehnice inovatoare si performante de exceptie. Designul acestui aparat este simplu, elegant si functional cu linii retro ce amintesc de aparatele foto de tip rangefinder.

Acest aparat foto cu obiective interschimbabile se adreseaza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Fujifilm X-E2 ofera o viteza de focalizare foarte buna, noul sistem de autofocus permitand realizarea clarului in doar 0.08sec. Senzorul X-Trans CMOS II dispune de o noua arhitectura a pixelilor si produce imagini extrem de detaliate reducand totodata efectul de moiré.Lansarea mirrorless Fujifilm X-E2 si compact Fujifilm XQ1 - articol pe blogul F64

FUJI XE-2 ÎN BERLIN : „LOOK HOW BEAUTIFUL” - articol pe blogul F64

• Sistem de focalizare ultrarapid
Fujifilm X-E2 este un aparat foto mirrorless ce dispune de un sistem de autofocus cu adevarat revolutionar. Acest sistem de focalizare cu detectie de faza ofera o viteza de focalizare nemaintalnita, permitand realizarea clarului in doar 0.08sec.

• Senzor CMOS inovator
Senzorul X-Trans CMOS II format APS-C (23.6 x 15.6 mm) nu include filtru low-pass si dispune de o noua aranjare a pixelilor, producand imagini extrem de detaliate si reducand totodata efectul moiré.
Acest senzor dispune de un interval de sensibilitate ISO 200-6400 expandabil pana la ISO 25600 oferindu-va imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare slaba.

• Ecran LCD mare si luminos
Monitorul LCD de 3" (7.6cm) si 1.040.000 de puncte cu luminozitate ridicata va ofera imagini excelente ale subiectului fotografiat, alaturi de parametrii de fotografiere. Ecranul lui Fujifilm X-E2 va ofera imagini clare chiar si atunci cand fotografiati in plin soare.

• Conectivitate WI-FI
Conectivitatea WI-FI va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri.

• Blit incorporat
Blitul incorporat (cu un numar director 7) va ajuta sa scoateti subiectul in evidenta. De exemplu, atunci cand soarele se afla in fata dumneavoastra (in spatele subiectului) puteti folosi cu succes blitul incorporat pentru a ilumina corect subiectul.

• Procesor rapid si eficient
Procesor de imagine EXR II: Noul procesor EXR este gandit sa proceseze rapid si eficient fotografii si filme. Procesorul functioneaza alaturi de senzorul CMOS, furnizand imagini cu definitie excelenta si ambianta reala.

• Filmare la calitate full HD
Fujifilm X-A1 va permite sa realizati filme incredibile la calitate full HD, cu 30 fps si sunet stereo. Un conector HDMI permite redarea fara pierderi pe un televizor HD compatibil.

• Fotografiere in rafala cu pana la 7fps
Fotografiati cu pana la 7fps cadre pe secunda cu functia de fotografiere continua si alegeti cea mai buna imagine.
-#Aparate Foto Second Hand#Fujifilm#Fujifilm X-E2 + 18-55mm f/2.8-4 SH125038508#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto