Fujifilm X-E1 argintiu body

Fujifilm
 
Cod produs: 1052069
Fujifilm X-E1 argintiu body
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Fujifilm completeaza seria X cu modelul X-E1, un aparat foto mirrorless cu obiective interschimbabile cu dimensiuni mai reduse in comparatie cu modelul de varf al gamei, Fujifilm X-Pro1.

Gandit pentru fotografia de reportaj, Fujifilm X-E1 ofera discretia unui rangefinder si dotarile si performantele unui DSLR. X-E1 este echipat cu acelasi senzor X-Trans CMOS APS-C de 16.3 Mpx, are un vizor electronic OLED de rezolutie ridicata si un ecran de 2.8", toate intr-un corp cu 30% mai mic fata de X-Pro1.

• Senzor de 16.3 Mpx APS-C X-Trans CMOS
• Procesor EXR Pro
• Vizor electronic OLED 2.36 milioane de puncte
• Ecran LCD 2.8" (460.000 puncte)
• ISO 100 - 25600
• Filmare Full HD
• Simulare film Fujifilm ( Velvia, Pro Neg. Std, Pro Neg. Hi, Provia, Astia, Monocrom, Sepia )Senzorul X-Trans CMOS - imagini de calitate superioara


Aparatul foto mirrorless Fuji X-E1 este echipat cu un senzor APS-C ce ofera imagini cu un nivel de detaliu ridicat si zgomot redus de imagine, pe intreaga suprafata a imaginii, oferind in acelasi timp un bokeh deosebit (separare a subiectului de fundal

Sensibilitate ISO 100-25600


Aparatul foto mirrorless Fujifilm X-E1 permite utilizarea sensibilitatii normale ISO 200-6400, sau puteti utiliza valorile extinse: ISO 100, 12800 sau chiar ISO25600. Astfel, nu veti rata niciun cadrul important, indiferent de conditiile de iluminare.

Interval dinamic mare


Cand fotografiati un peisaj cu contraste diferite intre zonele de umbra si zonele luminoase, tehnologia Fujifilm reproduce natural tonurile, atat in zonele de umbra, cat si in cele luminate.

Vizor electronic OLED cu 2.36 milioane puncte, cu rezolutie si luminozitate ridicata


Prin combinarea celui mai bun vizor electronic OLED din clasa sa cu tehnologia optica X-E1, a rezultat un vizor larg si luminos in care toate elementele pot fi usor observate.

Blit integrat


Blitul incorporat (numar director 7) va ajuta sa scoateti subiectul in evidenta. De exemplu, atunci cand soarele se afla in fata dumneavoastra (in spatele subiectului) puteti folosi cu succes blitul incorporat pentru a ilumina corect subiectul.

Raspuns rapid

Aparatul foto mirrorless Fujifilm X-E1 raspunde foarte rapid, comparabil cu aparatele foto DSLR. Prin urmare, niciun moment important nu va fi ratat.
Pornire in aprox 0.5 sec (daca este selectat modul Quick start); intarziere la declansare de aprox 0.05 sec; autofocalizare in aproximativ 0.1 sec (cand este folosit obiectivul XF 18-55mm f/2.8-4 LM OIS); fotografiere in rafala cu pana la 6 cadre pe secunda

Filmare Full HD la calitate de cinema


Fujifilm X-E1 permite filmarea Full HD (1920 x 1080) la 24fps, acelasi framerate precum cel folosit in cinema. Pe langa simularea alb-negru sau a filmelor color, pentru a va largi posibilitatile creative, aveti la dispozitie obiectivele luminoase XF ce ofera un fundal neclar (bokeh / separare a subiectului de fundal) foarte placut. Puteti conecta microfoane stereo (disponibile separat) pentru a adauga sunet de calitate si impresia de autentic.Dynamic Range Bracketing


Apasati declansatorul o data si vor fi inregistrate 3 expuneri ale aceleasi scene, fiecare cu setari diferite pentru intervalul dinamic (100%, 200% si 400%).

Fotografiere in rafala


Fujifilm X-E1 fotografiaza cu pana la 6 cadre pe secunda cu functia de fotografiere continua. Nu ratati niciun moment si alegeti cea mai buna imagine din cele captate.

Panorama

Pentru a obtine o panorama este necesara o simpla miscare a mainii pentru ca capta scena. Fujifilm X-E1 captureaza mai multe imagini si le proceseaza automat pentru a obtine o singura imagine panoramica.

Autofocalizare selectabila cu masurare matrix in 49 de puncte


Autofocalizarea recunoaste subiectul principal si il focalizeaza, multumita matricei in 49 de puncte afisata pe ecranul aparatului. Acesta va permite sa selectati pozitia cadrului de autofocalizare. Folosind ecranul LCD veti putea schimba dimensiunea cadrului de autofocalizare si punctul de autofocalizare.
BUCURESTI-LONDRA VIA F64 CU FUJI X-E1

In cautarea camerei cu combinatia perfecta intre calitate video si portabilitate pentru calatorii, F64 mi-a propus Fuji X-E1, pe care l-am testat la Street Delivery X si in scurta vizita prin Londra.

Stiam ca are senzor X-Trans CMOS, rezolutia de 16,3Mpx si ca este versiunea de marimi reduse a lui X-Pro1, modelul de varf al gamei. In rest, am asteptat sa il scot la joaca!

Citeste Tot
FUJIFILM X-E1 PUS LA TREABA

Aparatul m-a surprins in mod placut. Este primul mirrorless pe care l-am pus la treaba. A facut fata stilului meu. E foarte bun pentru fotografiat oameni pentru ca este mic si nu iese in evidenta. Cateva persoane m-au abordat crezand ca-i un aparat cu film. Lumea nu era intimidata ca atunci cand foloseam DSLR-ul asa ca nu prea ma baga in seama. Perfect. X-E1 este un aparat silentios care nu deranjeaza persoanele din jur. De abia se aude declansand, spre deosebire de SLR-urie digitale de langa mine.

Citeste Tot
Fujifilm X-E1… e bun

Din ce în ce mai mulți fotografi înțeleg prin cameră fotografică un DSLR. N-ai DSLR, nu exiști. De parcă alea patru litere ar fi responsabile pentru calitatea fotografiilor. Am fotografiat folosind cutii de chibrituri, cutii de bere, aparate din plastic ș.a.m.d. În fotografia mea comercială, lucrez cu DSLR-uri, de cele mai multe ori. Iată că am găsit o cameră care nu e DSLR, dar cu care aș lucra fără probleme în majoritatea ședințelor mele foto pentru diverși clienți. Fujifilm X-E1 se cheamă.

Citeste Tot-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Fujifilm#Fujifilm X-E1 argintiu body#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto