Fujifilm Finepix X30 negru

Fujifilm
 
Cod produs: 125014375
Fujifilm Finepix X30 negru
 
 
Fujifilm Finepix X30 este un este un aparat foto compact ce dispune de tehnologie de ultima generatie si performante deosebite inglobate intr-un corp cu un design clasic, ce va fi cu siguranta indragit de toti pasionatii de fotografie clasica.

Compact, robust si foarte versatil, multumita zoomului 4x, Fujifilm Finepix X30 este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete, etc.

Senzorul X-Trans CMOS II dispune de o arhitectura noua si este capabila sa produca imagini extrem de detaliate, eliminand totodata efectul moiré.

Optica aparatului Fujifilm Finepix X30 este de exceptie, obiectivul cu zoom optic 4x si diafragma maxima f/2.0-2.8 furnizand imagini de uimitoare in orice fel de conditii.

Fata de de Fujifilm Finepix X20, noul X30 vine cu un monitor LCD articulat, iar vizorul optic a fost inlocuit cu un vizor electronic cu acoperire 100%, facand astfel fotografierea mult mai usoara.

• Senzor X-Trans CMOS II
• Rezolutie 12 Mpx
• Sensibilitate ISO100-12800
• Procesor EXR Processor II
• Filmare full HD


 
• Fujifilm Finepix X30 a obtinut premiul TIPA 015 - Cea mai buna camera foto compacta expert.


Obiectiv pentru imagini excelente
Fujifilm Finepix X30 are de o optica de exceptie, obiectivul Fujinon dispune de zoom optic 4x si diafragma cu o deschidere maxima f/2-2.8. Obiectivul este foarte luminos si versatil, putand fi utilizat pentru o multime de subiecte fotografice, de la peisaje si fotoreportaj pana la portrete. Obiectivul dispune de elemente optice din sticla cu dispersie scazuta si tratamente multiple ce vor preveni aparitia aberatiilor cromatice, oferind totodata imagini cu un contrast ridicat si culori vii.

Imagini perfecte in orice conditii
Senzorul X-Trans CMOS II de format are o arhitectura noua, ce elimina filtrul low pass, reducand totodata aparitia efectului moiréi. Fujifilm Finepix X30 foloseste procesorul EXR II pentru a compensa aberatiile optice si efectele difractiei. Imaginile rezultate au un nivel de detaliu uimitor si performante excelente in lumina scazuta (zgomot de imagine redus).

Putere de procesare extrema
Procesorul EXR II reduce considerabil timpii de pornire, intervalul intre fotografii si latenta la declansare si suporta fotografierea in rafala de 6 cadre pe secunda la rezolutie maxima, in modul High Performance.

Vizualizare ideala in orice conditii
Vizorul electronic permite vizarea scenei afisand simultan informatii despre parametrii de expunere si focalizare, iatr monitorul articulat va da posibiltatea de a fotografia din unghiuri dificile, asa cum este cazul in fotografia de macro.

Coentctivitate WIFI
Conectivitatea WIFI va ofera posibilitatea transmiterii imaginilor inregistrate rapid catre o tableta sau un smatphone, sau spre un server pentru publicarea instantanee in diferite site-uri.

125014375


-#Aparate Foto Compacte#Fujifilm#Fujifilm Finepix X30 negru #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto