Fujifilm Finepix X100S negru

Fujifilm
 
Cod produs: 125011982
Fujifilm Finepix X100S negru
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Modelul Fuji X100S duce povestea mai departe!

Aceeasi X100 cutie gazduieste un senzor si un procesor de generatie noua, gandite pentru o noua dimensiune a vitezei si calitatii imaginii, alaturi de multe optimizari si functii noi.

• Senzor X-Trans CMOS II 16 Mpx (APS-C)
• Procesor de imagine EXR II
• ISO 100-25600
• Obiectiv 23mm f/2 (35 mm echivalent 35mm)
• Autofocalizare hibrid cu 49 de puncte
• Vizor hibrid (optic si electronic)
• Fotografiere in rafala 6fps
• Suport carduri Eye-Fi


 

Manualul X100s in format digital poate fi gasit AICI!


REVIEW FUJI X100S - articol pe blogul F64

• Senzorul X-Trans CMOS II de format APS-C (23.6mm x 15.8mm) are o arhitectura noua, care elimina filtrul low pass, intalnit in mod obisnuit pe mai toti senzorii. X100S foloseste puterea procesorului EXR II pentru a compensa aberatiile optice si efectele difractiei. Imaginile rezultate au un nivel de detaliu uimitor si performante excelente in lumina scazuta (zgomot de imagine redus).

• Sistemul de autofocus hibrid combina detectia de faza si detectia de contrast, alegand automat cel mai bun sistem pentru fiecare scena, pentru a focaliza extrem de rapid – 0.08 secunde.

Procesorul EXR II reduce considerabil timpii de pornire, intervalul intre fotografii si latenta la declansare si suporta fotografierea in rafala de 6 cadre pe secunda la rezolutie maxima, in modul High Performance.

Vizorul hibrid permite vizarea scenei afisand simultan informatii despre parametrii de expunere si focalizare, precum si posibilitatea de a alege intre vizorul optic si vizorul electronic LCD cu 2.36 milioane de puncte.

Obiectivul Fujinon 23mm f/2 (35mm echivalent in format 135) este are o constructie de 8 elemente in 6 grupuri, din care un element asferic. Toate lentilele din obiectiv sunt facute integral din sticla optica cu multiple tratamente aplicate. Diafragma cu 9 lamele furnizeaza un bokeh (separare a subiectului de fundal) placut, iar filtrul ND incorporat echivalent cu 3 stopuri ofera si mai multe optiuni creative. Optional este disponibil si un adaptor wide, care transforma obiectivul 35mm in 28mm (echivalent 35mm).

• Fuji X100S a fost gandit pentru fotografi, iar functiile si optiunile oferite sunt generoase: buton Fn cu functie selectabila (sensibilitate ISO cu setarile din fabrica), contor obturator, compatibilitate Eye-Fi, Bracketing avansat (expunere, ISO, simulare filme etc).


16416483
-#Aparate Foto Compacte#Fujifilm#Fujifilm Finepix X100S negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto