Foton F-Ring FRG12 - inel de focus cu levier 70-75 mm

Foton
 
Cod produs: 1051358
Foton F-Ring FRG12 - inel de focus cu levier 70-75 mm
 
 
97 00 lei
(pretul include TVA 20%)
anunta

Inel cu levier de focus pentru obiective cu diametrul extern de 70-75 mm
Inelele F-Ring reprezinta o solutie inovatoare pentru imbunatatirea focalizarii manuale in timpul filmarii. Levierul confortabil va permite sa focalizati dinamic si precis, dar mai ales sa obtineti tranzitii lente si cursive. F-ring se dovedeste foarte util la filmarea cu camere DSLR, dar poate fi folosit cu acelasi succes si pe foarte multe modele de camere video.


 
Daca ai intrebari legate de echipamentul video, contacteaza-ne la video@f64studio.ro si unul din specialistii nostri te va ajuta !

• Designul practic garanteaza usurinta si rapiditatea montarii si demontarii inelului F-ring. Aveti la dispozitie doua leviere, unul scurt si unul lung, pentru a-l alege pe cel potrivit stilului dumneavoastra de lucru.

• Inelele vin intr-o gama extinsa de marimi, incepand cu 32.5 si pana la 85 mm, facand foarte usoare alegerea modelului potrivit. Inelul F-ring are grosimea de 8 mm.

• Greutatea minima si dimensiunile reduse va permit sa-l luati mereu cu dumneavoastra – in buzunar sau in geanta impreuna cu restul echipamentului.


FRG12
-#Suport Umar / Stabilizare#Foton#Foton F-Ring FRG12 - inel de focus cu levier 70-75 mm#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto