Fotografia digitala pe intelesul tuturor

Standard
 
Cod produs: 125012118
Fotografia digitala pe intelesul tuturor
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Fotografia digitala pe intelesul tuturor include sfaturi si trucuri care va pot ajuta sa intelegeti secretele fotografiei si sa va imbunatatiti abilitatile si tehnica foto.


• Fotografi începători sau profesionişti, toţi au în permanenţă de învăţat ceva nou. În acest domeniu, ca în multe altele, mereu se inventează ceva, tehnica devine din ce in ce mai performantă, programele de prelucrare şi organizare a imaginilor sunt îmbunătăţite constant. Viteza cu care au avut şi au loc schimbările este incredibilă. Tocmai de aceea, fotografii zilelor noastre trebuie să muncească din greu pentru a ţine pasul cu progresul.

• Deşi acum, cu ajutorul aparatelor digitale, pare atât de uşor şi chiar distractiv să faci poze, folosirea DSLR-ului se dovedeşte a fi puţin mai complicată. Toată lumea poate avea acces la aparatură, camerele digitale sunt unele dintre puţinele lucruri care se ieftinesc, mai ales gândindu-ne la performanţele pe care le obţineam, la aceiaşi bani, acum câţiva ani. Faptul că se pot obţine uşor fotografii – care pot fi văzute imediat după ce au fost create, pot fi admirate sau analizate şi refăcute în timp util, de câte ori e nevoie, până la perfecţiune – a contribuit la creşterea popularităţii acestei activităţi, care a devenit pasiune şi artă. Oricine îşi poate arăta astăzi talentul şi creativitatea prin fotografie.

• Unul dintre cele mai simple trucuri, de altfel, un secret important al fotografilor profesionişti, este acela de a face o mulţime de imagini. Digitalul ne oferă şansa să facem acest lucru, practic, gratis. Mai trebuie doar să progresăm, exersând, citind, învăţând, discutând şi admirând munca altora, adaptându-ne la noile tehnologii, acceptând criticile în acelaşi mod ca şi laudele. Exploatând potenţialul aparatului foto şi nemenajându-l nici pe artistul dinăuntrul nostru.

• Nu trebuie să uităm că fotografia digitală rămâne FOTOGRAFIE. La apariţia digitalului, doar procesul de developare s-a schimbat. Fotografia urmează aceleaşi reguli artistice şi compoziţionale ca şi acum un secol, iar ele se suprapun în mare parte cu cele ale picturii.

• S-a dovedit că fericirea e creată de nivelul pe care îl are arta în viaţa noastră. Fotografia ne dă şansa să fim artişti, nouă, celor cărora ne lipseşte talentul la desen sau urechea muzicală. Ne creează o portiţă să vedem lumea altfel, să ieşim mai des în natură şi să o admirăm, respectând-o şi ocrotind-o astfel mai mult. Ne formează ochiul să zărim detalii pe lângă care treceam nepăsători, să ne bucurăm de frumuseţea unei vremi neprielnice şi expresivitatea unor persoane care nu sunt nişte fotomodele, dar devin subiectul unor imagini incredibile.

• Scopul acestei cărţi cu articole publicate sub sigla CHIP FOTO-VIDEO, care întregeşte colecţia foto din seria CHIP KOMPAKT, este să vă fie mai uşor să deveniţi mai buni. Fotografi şi oameni.

125012118


-#Reviste / Carti Foto#Standard#Fotografia digitala pe intelesul tuturor#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto