Fotografia de natura pe intelesul tuturor

Standard
 
Cod produs: 1048761
Fotografia de natura pe intelesul tuturor
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Inainte de a porni la drum in urmatoarea tura foto in natura/ salbaticie, va recomandam sa va revizuiti notiunile teoretice. Nu strica niciodata!

Fotografia de natura pe intelesul tuturor se adreseaza tuturor pasionatilor de natura (si fotografie), care doresc sa invete de la profesionistii din domeniu care sunt metodele tehnice si artistice pe care acestiia le adopta in obtinerea unor fotografii impresionante.

Incepand cu o scurta introducere prin tehnica foto, explicand notiunile necesare fotografilor incepatori/ amatori (utilizarea profunzimii de camp pentru obtinerea unor imagini de efect, alegerea timpului de expunere potrivit in functie de subiect etc.), si continuand cu o serie de sfaturi de „aur” venite de la cei mai renumi si fotografi profesionisti din Marea Britanie, cartea de fata poate fi un punct de reper major pentru toti cei care isi doresc mult mai mult de la pasiunea pentru fotografie.

In final, va recomandam sa respectati mediul inconjurator, animalele salbatice, pasarile etc. si sa deveni si un exemplu pentru cei carora le lipseste din educatie respectul pentru natura.
-#Reviste / Carti Foto#Standard#Fotografia de natura pe intelesul tuturor #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto