Fotografia de natura pe intelesul tuturor

Standard
 
Cod produs: 1048761
-25 %
Fotografia de natura pe intelesul tuturor
 
 
reducere : -25%
18 74 lei
(pret de lista: 25,00 lei )

Inainte de a porni la drum in urmatoarea tura foto in natura/ salbaticie, va recomandam sa va revizuiti notiunile teoretice. Nu strica niciodata!

Fotografia de natura pe intelesul tuturor se adreseaza tuturor pasionatilor de natura (si fotografie), care doresc sa invete de la profesionistii din domeniu care sunt metodele tehnice si artistice pe care acestiia le adopta in obtinerea unor fotografii impresionante.

Incepand cu o scurta introducere prin tehnica foto, explicand notiunile necesare fotografilor incepatori/ amatori (utilizarea profunzimii de camp pentru obtinerea unor imagini de efect, alegerea timpului de expunere potrivit in functie de subiect etc.), si continuand cu o serie de sfaturi de „aur” venite de la cei mai renumi si fotografi profesionisti din Marea Britanie, cartea de fata poate fi un punct de reper major pentru toti cei care isi doresc mult mai mult de la pasiunea pentru fotografie.

In final, va recomandam sa respectati mediul inconjurator, animalele salbatice, pasarile etc. si sa deveni si un exemplu pentru cei carora le lipseste din educatie respectul pentru natura.


 

Numar pagini: 196
Format: 148x210 mm


Capitolul 1: Operarea aparatului foto
Puneţi-vă la punct cu SLR-ul: Înainte să cuceriţi natura trebuie să stăpâniţi timpul de expunere, diafragma, focalizarea şi compoziţia. Un pic de timp petrecut în sala de clasă va aduce beneficii enorme când ieşiţi în câmp…
Înţelegeţi lumina: Stăpâniţi soarele şi luna învăţând cum să utilizaţi lumina naturală pentru a fotografia cele mai bune peisaje.
Învăţaţi noi tehnici SLR pentru primăvară: Învăţaţi noi trucuri de fotografiere care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi fotografiile de primăvară.
Studiaţi legile pământului!: Nu rămâneţi în urmă vara aceasta – iată 25 de moduri inedite de a îmbunătăţi rapid fotografiile de peisaj!
Arta fotografiei de peisaj: 21 de sfaturi pentru fotografii de peisaj şi viaţă sălbatică pe timp de toamnă alcătuite de către Guy Edwardes.
Fotografierea păsărilor: Învăţaţi tot ce trebuie să ştiţi pentru a captura cadre impresionante cu păsări, surprinzând imagini extraordinare cu ajutorul sfaturilor pertinente venite direct de la cei mai buni fotografi profesionişti din Marea Britanie.

Capitolul 2: Sfaturi profesioniste
Fotografii cu grădini şi flori: Aflaţi tehnici de top pentru obţinerea unor fotografii superbe cu grădini de la fotograful Mark Bolton, care împărtăşeşte din secretele sale cu prilejul unei şedinţe foto matinale în Wiltshire.
Păsări de pradă: Învăţaţi să capturaţi imagini deosebite având ca subiect păsările de pradă împreună cu ucenica noastră, care s-a deplasat la centrul Barn Owl din Gloucester pentru a beneficia de instrucţiunile preţioase ale unui as în fotografia dedicată vieţii sălbatice: Danny Green.
Sălbăticia din Scottish Highlands: Învăţaţi cum să obţineţi uluitoare cadre wildlife alături de ucenicul nostru şi de cunoscutul fotograf de natură Mark Hamblin.
Pictarea cu lumină: Învăţaţi cum să realizaţi fotografii de noapte spectaculoase în timp ce profesionistul Steve Sharp îi arată ucenicului cum să picteze cu lumină, într-o şedinţă fotografică din Peak District.
Păsările puffin din Skomer: Învăţaţi cum să fotografiaţi păsări puffin şi pescăruşi, petrecând o zi în Skomer împreună cu ucenicul nostru şi fotograful profesionist Drew Buckley.

1048761
-#Reviste / Carti Foto#Standard#Fotografia de natura pe intelesul tuturor #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto