Fotografia de calatorie - Enczi Zoltan, Richard Keating - Editura Casa

F64 - Carti & Reviste
 
Cod produs: 1042813
Fotografia de calatorie - Enczi Zoltan, Richard Keating - Editura Casa
 
 
51 00 lei
(pret vechi: 56,62 lei )
TVA 5%
anunta

Fotografia de calatorie

In ideea ca nicio vacanta, excursie ori simpla iesire in natura la sfarsit de saptamana nu este perfecta fara fotografii care sa imortalizeze placutele clipe de relaxare petrecute alaturi de familie sau prieteni, aceasta carte se doreste un ghid pentru incepatorii in arta fotografierii.

Astfel, acestia - si nu numai ei - vor fi instruiti pas cu pas care sunt criteriile dupa care sa-si aleaga aparatul foto cel mai potrivit, care sunt cele mai moderne si mai practice accesorii, cum se obtin cele mai avantajoase setari, pentru ca fotografiile realizate in drumetiile lor sa devina amintiri cat mai placute adunate in albumul familiei.

Tinand cont de faptul ca fotografii incepatori sunt atrasi in special de practica fotografiei de calatorie si mai putin de detaliile tehnice, s-a pus accentul pe dezvaluirea unor trucuri practice legate de compozitie, de cele mai generoase teme si locatii pentru a obtine fotografii de succes.
La final a fost atasat un mic dictionar cu notiuni din domeniul foto, continand explicatii ale celor mai vehiculati termeni de specialitate.



 

-#Reviste / Carti Foto#F64 - Carti & Reviste#Fotografia de calatorie - Enczi Zoltan, Richard Keating - Editura Casa#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto