Folie My-Screen Dubla Nokia x

My-Screen
 
Cod produs: 125012526
Folie My-Screen Dubla Nokia x
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
My-Screen - folie dubla pentru Nokia x.


• Pachetul contine 2 folii suprapuse, dedicate pentru modelul de telefon specificat in denumire. Aceste folii sunt deosebit de clare, asigurand o imbunatatire a contrastului ecranului. Aceasta folie este, de asemenea, deosebit de rezistenta la zgarieturi. In pachet veti gasi o mica laveta pentru curatarea ecranului si o racleta pentru aplicarea foliei.

• Pentru aplicare, se va curata intai foarte bine ecranul de impuritati, mai apoi urmand sa dezlipiti folia protectoare (1) de pe folia MyScreen si sa aplicati folia pe ecran cu grija, urmand ca, folosind racleta sa presati folia pe ecran radial pornind dinspre centru spre margini. Daca apar bule de aer, acestea se vor impinge spre cea mai apropiata margine cu ajutorul racletei. La final se va dezlipi si folia protectoare (2). Dupa un interval de timp, cand prima folie se deterioreaza, veti aplica eticheta din pachet pe aceasta si o veti dezlipi cu grija, pe ecran ramanand cea de-a doua folie, pe care o puteti folosi pentru o perioada similara de timp.

• Existenta a doua folii pe ecran este imperceptibila in utilizarea telefonului dar permite instalarea mult mai facila pe ecran. In acest mod obtineti practic o durata de utilizare dubla fata de oricare alt tip de folie de pe piata, scutind de asemenea deranjul cautarii, deplasarii, aplicarii dar si costurilor implicate atunci cand trebuie sa va schimbati din nou folia.

125012526


-#Folii de protectie#My-Screen#Folie My-Screen Dubla Nokia x#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto