Filtru Kenko Zeta UV (L41) 55mm

Kenko
 
Cod produs: 50608342
Filtru Kenko Zeta UV (L41) 55mm
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Filtrul Kenko ZETA UV, dedicat obiectivelor cu filet de 55mm, beneficiaza de constructie cu rama ingusta (profil 4mm) pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide.

Noile filtre ZETA sunt fabricate dintr-o sticla foarte rezistenta la spargere si beneficiaza de multiple straturi antireflexie (7 straturi ZR - Zero Reflection), anti zgariere, rezistente la apa, pete si urme uleioase si, nu in ultimul rand, permit o trecere a luminii in procent de 99,7%, mult mai buna decat in cazul filtrelor standard.

Cu toate aceste calitati, seria ZETA reprezinta segmentul cel mai performant de filtre existent pe piata in acest moment.


- 7 straturi de tratamente anti-reflexie si anti-zgariere
- tratament ce opune rezistenta la aderearea picaturilor de apa sau lichide uleioase
- transmisie a luminii mult mai buna decat in cazul filtrelor standard ( ~99,7% in spectru vizibil 400-700nm )
- constructie cu rama ingusta pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide (profil 4mm)
- ambalat intr-o carcasa sofisticata de transport
- fabricat in Japonia

* Filtrele UV se folosesc indeosebi pentru a asigura protectia obiectivului impotriva amprentelor accidentale, a prafului, apei, a lovirii cu diverse obiecte etc. Sunt recomandate mai ales in conditii grele de fotografiere, dar se pot folosi si in uzul de zi cu zi. De asemenea, aceste filtre reduc radiatiile UV care pot da o tenta albastrie imaginii in diverse conditii, cum ar fi pe litoral sau la peste 2000m altitudine.

KEEZUV55


-#Filtre Filet#Kenko#Filtru Kenko Zeta UV (L41) 55mm#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto