Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA

Canon
 
Cod produs: 125007222
- 102 lei
Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA
 
 
reducere : -77%
28 99 lei
anunta

Camerele video digitale au adus calitatea de nivel profesional a imaginii la indemana utilizatorilor la domiciliu. Amintirile vii ale activitatilor cotidiene si sarbatorilor de familie vor fi o incantare la vizionarea de peste ani, datorita calitatii remarcabile a imaginii oferite de camerele video digitale moderne.


 
Desi calitatea tehnica a imaginii produse de camerele video digitale este foarte ridicata, numerosi utilizatori in scop personal isi doresc filme chiar mai bune. Multe filme realizate acasa arata ca utilizatorul foloseste cu incredere doar o parte a functiilor camerei.

Speram ca acest manual sa ofere sfaturi si informatii care sa ajute la producerea unor filme de cea mai buna calitate. In prima parte ne ocupam de tehnologia utilizata la camera video. Vom prezenta apoi elementele de baza ale videografiei si vom continua cu explorarea aspectelor mai avansate. Vom arata totodata diferite moduri de prezentare si de punere in circulatie a filmelor finite.


Cuprins general

I. Familiarizarea cu camera video digitala

II. ABC-ul videografiei

III. Prezentarea si distribuirea filmelor


• Numar pagini: 64

125007222


-#Reviste / Carti Foto#Canon#Filme mai bune cu camere video Canon LEGRIA#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto