Epson L200 - imprimanta A4 - RS1049762 Resigilat

Epson
 
Cod produs: RS1049762
Epson L200 - imprimanta A4 - RS1049762
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Ambalaj deteriora. Cartusul negru sigilat.Zgarieturi minore.


Detalii produs:

Ideal pentru birourile mici sau in cazul in care lucrati de acasa, L200 este primul sistem Epson cu cartuse de cerneala integrate, care va ajuta sa reduceti costurile de listare ale activitatii dumneavoastra, sporind in acelasi timp, productivitatea.

Sistemul integrat de alimentare continua (Continuous Ink System, sau CIS) permite alimentarea cu cerneala furnizata la sticle de capacitate mult mai mare decat a cartuselor obisnuite, scazand corespunzator costurile consumabilelor.

Scanner-ul incorporat si functia de copiere rotunjesc capacitatile imprimantei.


Datorita sistemului de cartuse de cerneala de capacitate foarte mare si sticlelor de cerneala cu volum mare, aceasta imprimanta, scaner si copiator listeaza cu usurinta documente importante de afaceri.

Este inclus un set de patru sticle individuale de cerneala, originale Epson, de cate 70 ml fiecare, pentru umplerea cartuselor – negru, bleu, mov si galben– precum si doua sticle suplimentare de cerneala neagra,oferindu-va un raport calitate/pret foarte bun. Fiecare set de sticle de cerneala de mare capacitate
poate lista pana la 4000 de pagini alb-negru si 6500 de pagini color, oferind un cost foarte scazut pe pagina atat pentru listarea monocrom, cat si color.

Imprimanta este echipata cu tehnologia Epson cu cap de listare Micro Piezo,ce ofera rezistenta, calitate si fiabilitate fara egal. Cartusul de cerneala de mare capacitate este complet integrat in imprimanta, astfel incat va puteti bucura de o listare color fiabila fara murdaria sau complicatiile pe care le presupun alte
sisteme de reincarcare. Tehnologia Epson de completare rapida cu cerneala (Fast Ink Top-up – FIT) include capace si filtre etanse, concepute special, care reduc la minimum pierderile. Imprimanta prezinta, de asemenea, o supapa reductoare, care controleaza fluxul de cerneala pentru a preintampina refluxul si care va permite sa transportati imprimanta usor si sigur.

Utilizarea cernelii originale Epson va ofera calitatea dorita a listarii si fiecare sticla de cerneala prezinta un capac resigilabil pentru depozitare atunci cand nu este utilizata. Garantia Epson va asigura ca veti obtine un nivel maxim de valoare, fiabilitate si siguranta de la imprimanta dumneavoastra.


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Epson#Epson L200 - imprimanta A4 - RS1049762#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto