Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Duracell incarcator CEF15 + Duracell acumulatori AAK4 1300mAh RS125030945 Resigilat

Duracell
 
Cod produs: RS125030945
Duracell incarcator CEF15 + Duracell acumulatori AAK4 1300mAh RS125030945
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Ambalaj usor deteriorat


Detalii produs:

Simplu si eficient, incarcatorul Duracell CEF15 incarca acumulatorii in 15 min (timp de incarcare pentru aproximativ 75% din capacitatea totala atunci cand sunt folositi acumulatori Duracell 1300 mAh). Incacatorul poate incarca in acelasi timp acumulatori AA si AAA. Incarca pana la 4 baterii in acelasi timp. Incarcatorul Duracell CEF15 poate incarca si 1 singur acumulator. Pachetul

Cu incarcatorul Duracell CEF15 se pot incarca si alte brand-uri de acumulatori, nu numai Duracell*.

*Duracell nu poate garanta calitatea, siguranta sau performanta altor brand-uri de acumulatori incarcati cu incarcatoarele Duracell.

• Timp de incarcare: 15 min
• Se pot incarca acumulatori AA si AAA/ 1 singur acumulator
• Se pot incarca pana la 4 acumulatori in acelasi timp


INCARCATOR HI-SPEED EXPERT – Duracell CEF15 + 4 acumulatori Duracell AAK4 1300mAh

Cel mai rapid incarcator de baterii Duracell va ofera pana la 4 ore de utilizare dupa doar 5 minute de incarcare* sau o incarcare completa a doua baterii AA in 15 minute**. Dotat cu 10 functii de siguranta pentru o utilizare fara griji si oprire automata pentru prevenirea supraincalzirii, incarcatorul are garantie 15 ani de la Duracell pentru energie fiabila si de lunga durata in fiecare zi.
*La incarcarea a doua baterii AA; rezultatele pot varia in functie de dispozitiv si modul de utilizare **Aprox. 75% dintr-o incarcare completa atunci cand se utilizeaza baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh

DESCOPERA INCARCATOR HI-SPEED EXPERT


In viata de zi cu zi iti doresti sa te bucuri de cele mai noi tehnologii – in orice moment. Atunci cand trebuie sa depasesti un punctaj maxim la cel mai nou joc video, nu doresti sa astepti sa se incarce bateriile. Incarcatorul Duracell Expert iti ofera libertatea sa te bucuri de toate aplicatiile care iti fac viata mai interesanta. Acest incarcator de mare viteza ofera pana la 4 ore de utilizare in numai 5 minute* sau incarca complet 2 baterii AA in 15 minute**. Acesta este cel mai rapid incarcator Duracell. Cele 10 caracteristici de siguranta asigura fara probleme energia necesara. Incarcatorul este furnizat cu garantie Duracell de 15 ani, astfel ca te poti baza zilnic de durata lunga de viata oferita de Duracell. Viitorul nu asteapta – de ce sa astepti sa se incarce bateriile?
*Atunci cand se incarca 2 baterii AA. Rezultatele variaza in functie de dispozitiv si modul de utilizare.
**Aprox. 75 % dintr-o incarcare completa atunci cand se utilizeaza baterii Duracell AA NiMH de 1.300 mAh.
Intrebari frecvente
POT UTILIZA ACUMULATORII DURACELL DISPOZITIVUL MEU?

Da. Atat timp cat au dimensiunile potrivite, poti utiliza acumulatorii Duracell in orice dispozitiv, insa Duracell recomanda manualele de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviti pentru dispozitivele cu consum mediu si mare ? cu alte cuvinte, dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consuma rapid bateriile alcaline.

POT INCARCA ACUMULATORII DE LA ALTI PRODUCATORI IN INCARCATOARELE DURACELL?

Da, incarcatoarele Duracell incarca si alti acumulatori NiMH. Totusi, Duracell nu poate
garanta calitatea, siguranta sau performantele bateriilor de la alti producatori, de aceea se recomanda
utilizarea acumulatorilor Duracell.

POT INCARCA ACUMULATORII DURACELL IN ORICE INCARCATOR?

Da, dar sunt recomandate incarcatoarele Duracell, deoarece sunt printre cele mai sigure din domeniu.

CU CE DISPOZITIVE NU TREBUIE UTILIZATI ACUMULATORII?

Se pot utiliza acumulatorii in absolut orice dispozitiv in care se utilizeaza in mod normal baterii alcaline, in afara cazului in care producatorul dispozitivului specifica altceva. Nu exista probleme daca se utilizeaza acumulatori de la alt producator decat cel al dispozitivului.

ACUMULATORII DURACELL TREBUIE SA FIE COMPLET DESCARCATI INAINTE DE REINCARCARE?

Acumulatorii Duracell nu sufera de asa-numitul efect de memorie, astfel incat nu exista nici o problema in incarcarea lor, chiar si atunci cand nu sunt in intregime descarcati.


-#Incarcatoare Acumulatori AA (R6) / AAA (R3)#Duracell#Duracell incarcator CEF15 + Duracell acumulatori AAK4 1300mAh RS125030945#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto