Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Duracell Hearing Aid - Baterie pentru Aparat Auditiv, ZA 13, 6 buc.

Duracell
 
Cod produs: 125031172
Duracell Hearing Aid - Baterie pentru Aparat Auditiv, ZA 13, 6 buc.
 
 
19 90 lei
(pretul include TVA 19%)
anunta

Bateriile acustice Duracell sunt baterii de 1.4V Zinc Air care folosesc ultima tehnologie Duracell - Easy Tab, astfel ca aceste baterii sunt mai usor si mai rapid de inlocuit. Pentru identificare mai usoara a dimensiunii corecte - culoarea portocaliu Easy Tab.

Pachetul inovator este mai usor de deschis si asigura siguranta bateriilor dvs. Aceste baterii auditive va ofera peste 300 ore de inalta performanta.


 
Mai multe detalii despre bateriile auditive Duracell
Bateriile auditive Duracell cu tehnologie de ultima ora sunt in acest moment cele mai durabile baterii auditive Duracell fara mercur. Datorita dispozitivului EasyTab extra-lung, pot fi tinute in mana, pot fi scoase si inlocuite in mod simplu si usor. Ambalajul usor, dar rezistent, al bateriilor Duracell le mentine in siguranta, insa este simplu de deschis si manipulat. Datorita sistemului de coduri de culoare Duracell este foarte simplu sa alegi dimensiunea potrivita pentru aparatul auditiv. In plus, tehnologia Duralock Power Preserve garanteaza mentinerea puterii bateriilor auditive pana la 4 ani in momentul in care nu sunt folosite.

Duracell ofera o varietate de baterii specializate, baterii cu litiu si baterii alcaline speciale ca tu sa poti gasi bateria potrivita nevoilor tale.
Caracteristici si beneficii
Ambalaj inteligent. Ambalajul usor, dar rezistent, al bateriilor Duracell le mentine in siguranta, insa este simplu de deschis si manipulat.
Dispozitivul EasyTab extra-lung. Datorita dispozitivului EasyTab extra-lung, pot fi tinute in mana, pot fi scoase si inlocuite in mod simplu si usor.
Fara mercur. Prin tehnologia folosita pentru bateriile auditive Duracell, acestea contin 0% mercur.
 

Intrebari frecvente
De ce sunt diferite bateriile auditive Duracell fata de alte baterii auditive?
Bateriile auditive Duracell sunt usor de folosit, disponibile intr-un ambalaj usor de manevrat si au dispozitivul EasyTab extra-lung pentru a usura insertia bateriei in dispozitivul auditiv.

Unde arunc bateriile folosite?
Toate bateriile trebuie reciclate. Bateriile nu ar trebui aruncate impreuna cu deseurile menajere, ci trebuie duse in puncte de colectare a bateriilor pentru reciclare.


-#Baterii Alcaline#Duracell#Duracell Hearing Aid - Baterie pentru Aparat Auditiv, ZA 13, 6 buc.#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto