Duracell Acumulatori AAx2 2400mAh

Duracell
 
Cod produs: 125030938
25 %
Duracell Acumulatori AAx2 2400mAh
 
 
Expira la: 31.12.2017 reducere : -25%
29 92 lei
(pret de lista: 39,90 lei
pretul include TVA 19% )

Bateriile Duracell StayCharged vin deja incarcate in pachet. Si nu numai ca va veti bucura de sute de utilizari la fiecare baterie in parte, dar vor si ramane incarcate mai mult timp.

• Tip: AA
• Intensitate: 2400mAh


 

Cumpara orice produs DURACELL, trimite in aceeasi perioada SMS la numarul 1800 cu numarul bonului fiscal sau inscrie-te pe www.duracellpromo.ro si poti castiga saptamanal, prin tragere la sorti, un ROBOT BB8 sau o SABIE LASER.


*Numar cu tarif normal in retelele DigiMobile, Orange, Telecom si Vodafone


Regulamentul campaniei poate fi accesat aici


Perioada campaniei 01.11.2017 - 31.12.2017

ACUMULATORI TURBO AA – 2400 mAh


Acumulatorii Duracell Turbo AA sunt nr. 1 ca durata de viata per incarcare (pe dimensiunea de acumulator AA, per incarcare in acelasi dispozitiv) si permit pana la 400 de incarcari. Prin intermediul nucleului de ion cu durata lunga de viata beneficiati de o cantitate extraordinara de energie in fiecare baterie. In plus, sunt livrate pre-incarcate, astfel ca poti sa alimentezi dispozitivele imediat si vor ramane incarcate pana la 12 luni atunci cand nu sunt utilizate. Pe langa aceasta, bateriile Duracell Recharge Turbo nefolosite au o durata de viata garantata de 5 ani. Aceste baterii NiMH puternice functioneaza in orice incarcator NiMH. Datorita incarcarilor cu durata mai lunga de viata si datorita numarului redus de reincarcari, bateriile Duracell Recharge Turbo AA sunt cu adevarat diferite de orice alta baterie.

DESCOPERA BATERIILE DURACELL RECHARGE TURBO

Intr-o viata plina de energie, nu doresti sa fii oprit. De aceea utilizezi baterii care se reincarca rapid, pentru tine si dispozitivele tale. Dar daca o simpla reincarcare nu este suficienta pentru necesitatile tale?
Ce se intampla daca doresti cele mai bune performante de la camera digitala sau controlerul wireless pentru jocuri?
Pentru astfel de necesitati, exista bateriile Duracell Recharge Turbo. Aceste dureaza cu 85 % mai mult per incarcare**. Tehnologia Duracell Duralock previne pierderile de energie, astfel ca bateriile raman incarcate pana la 12 luni (fara sa fie folosite) si dureaza garantat 5 ani*.
In plus, bateriile Duracell Recharge Turbo sunt vandute preincarcate, pentru a te putea relaxa, alimentand imediat dispozitivele.
Puternice, nu-i asa?
*Sau 400 de reincarcari, oricare conditie survine prima data.
**in comparatie cu bateriile Duracell Recharge Plus in primele 250 de cicluri.

Intrebari frecvente
POT UTILIZA ACUMULATORII DURACELL DISPOZITIVUL MEU?

Da. Atat timp cat au dimensiunile potrivite, poti utiliza acumulatorii Duracell in orice dispozitiv, insa Duracell recomanda manualele de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviti pentru dispozitivele cu consum mediu si mare ? cu alte cuvinte, dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consuma rapid bateriile alcaline.

 

CU CE DISPOZITIVE NU TREBUIE UTILIZATI ACUMULATORII?

Se pot utiliza acumulatorii in absolut orice dispozitiv in care se utilizeaza in mod normal baterii alcaline, in afara cazului in care producatorul dispozitivului specifica altceva. Nu exista probleme daca se utilizeaza acumulatori de la alt producator decat cel al dispozitivului.

 

ACUMULATORII DURACELL TREBUIE SA FIE COMPLET DESCARCATI INAINTE DE REINCARCARE?

Acumulatorii Duracell nu sufera de asa-numitul efect de memorie, astfel incat nu exista nici o problema in incarcarea lor, chiar si atunci cand nu sunt in intregime descarcati.


-#Acumulatori AA (R6) / AAA (R3)#Duracell#Duracell Acumulatori AAx2 2400mAh#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto