DJI Phantom 3 Standard RS125020076-14 Resigilat

DJI
 
Cod produs: RS125020076-14
DJI Phantom 3 Standard RS125020076-14
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Recomandari Drone DJI
DJI Phantom4 PRO+ Obsidian Edition   DJI Mavic Pro Fly More Combo   DJI Mavic Pro Platinum   DJI Phantom 4 Advanced   DJI Phantom 4 alb RS125025960-13
Recomandari Drone
GoPro Karma Kit Hero5 Black   DJI Spark, Galben   DJI Spark, Verde   DJI Phantom 4 alb RS125025960-13   DJI Care Refresh (Phantom 4 Pro)
Detalii resigilat:

Produs fara urme de utilizare; accesorii putin folosite; pachetul are doar un set de elice


Detalii produs:

DJI Phantom 3 Standard reprezinta un sistem complex de filmare aeriala menit sa asigura imagini de o calitate incredibila si o o utilizare facila si intuitiva. Aceasta drona este nu se adreseaza doar amatorilor de imagini aeriene, cu este gandita sa livreze rezultate la nivel profesional.

Sistemul este compus din drona (quadcopter), cap gimbal pe 3 axe stabilizat, camera video 2.7K si telecomanda cu sistem de monitorizare live.

Camera video poate filma la rezolutie 2.7K cu 30 fps sau poate face fotografii la 12 megapixeli si dispune de un obiectiv cu o diafragma maxima f.2.8 si un unghi de cuprindere de 95°.


• Filmare 2.7K la 30 fps
• Fotografii de 12Mpx
• Cap gimbal pe 3 axe stabilizat
• Telecomanda cu operare de la max 2Km
• Sistem de orintare bazat pe GPS
• Monitorizare live HD 720p
• Senzor optic de "plutire"


Pentru ultimul upgrade de firmware CLICK AICI! Acesta introduce Intelligent Flight Modes pentru Phantom 3 si Inspire 1.

Usor de Pilotat

Phantom 3  este o drona ce ofera rezultate uimitoare, fiind totodata foarte usor de manevrat in timpul zborului multumita comenzilor extrem de intuitive si usoare. De la decolare la aterizare, e complet sub controlul tau, raspunde la comenzi, fiind monitorizata in permanenta de sisteme automate ce-i asigura stabilitate, mentinand traiectoria. 
Imagini incredibile 

DJI Phantom 3 Standard dispune de o camera video cu o optica de exceptie si ce furnizeaza imagini uimitoare. Aceasta poate realiza filme la rezolutie 2.7K si fotografii de 12 megapixeli. Camera este realizata dintr-un bloc de aliaj de aluminiu, fiin deopotriva usora si foarte robusta.
Stabilizare pe 3 axe 

 DJI Phantom 3 are integrat un sistem de stabilizare pe 3 axe, ce ofera o fluiditate de neegalat filmarilor aeriene compensand vibratiile survenite in timpul zborului.
Transmisie Video in timp real

Phantom 3 Standard va trimite in permanenta imagini in format HD catre dispozitivul inteligent, tableta sau telefon prin intermediul telecomenzii de pilotaj. Acest lucru faciliteaza deopotriva pliotajul dronei cat si filmarea sau fotografierea subiectelor de interes.


-#Drone#DJI#DJI Phantom 3 Standard RS125020076-14#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto