DJI Phantom 3 Professional

DJI
 
Cod produs: 125018055
DJI Phantom 3 Professional
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Recomandari Drone DJI
DJI Mavic Pro Fly More Combo   DJI Mavic Pro   DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo   DJI Phantom 4 PRO Obsidian Edition   DJI Phantom 4 Advanced
Recomandari Drone
Parrot Bebop 2 FPV Bundle, Alb   DJI Spark, Alb   DJI Phantom 3 SE   Parrot Bebop 2 - Drona, Alb   Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand
DJI Phantom 3 Professional reprezinta un sistem complex de filmare aeriana menit sa asigure imagini de o calitate incredibila si o o utilizare facila si intuitiva. Aceasta drona nu se adreseaza doar amatorilor de imagini aeriene, ci este gandita sa livreze rezultate la nivel profesional.

Sistemul este compus din drona (quadcopter), cap gimbal pe 3 axe stabilizat, camera video 4K si telecomanda cu sistem de monitorizare live.

Camera video poate filma la rezolutie 4K cu 24 fps sau Full HD cu pana la 60 fps si dispune de un obiectiv cu o diafragma mazima f.2.8 si un unghi de cuprindere de 95°.


• Filmare 4K la 24 fps
• Fotografii de 12Mpx
• Cap gimbal pe 3 axe stabilizat
• Telecomanda cu operare de la max 2Km
• Sistem de orientare bazat pe GPS
• Monitorizare live HD 720p
• Senzor optic de "plutire"


Pentru ultimul upgrade de firmware CLICK AICI! Acesta introduce Intelligent Flight Modes pentru Phantom 3 si Inspire 1.

Usor de Pilotat

Phantom 3 este o drona ce ofera rezultate uimitoare, fiind totodata foarte usor de manevrat in timpul zborului multumita comenzilor extrem de intuitive si usoare. De la decolare la aterizare, e complet sub controlul tau, raspunde la comenzi, fiind monitorizata in permanenta de sisteme automate ce-i asigura stabilitate, mentinand traiectoria.
Imagini incredibile 

DJI Phantom 3 dispune de o camera video cu o optica de exceptie si ce furnizeaza imagini uimitoare. Aceasta poate realiza filme la rezolutie 4K, de 4 mai mare decat Full HD si fotografii de 12 megapixeli. Camera este realizata dintr-un bloc de aliaj de aluminiu, fiind deopotriva usora si foarte robusta.
Stabilizare pe 3 axe 

 DJI Phantom 3 are integrat un sistem de stabilizare pe 3 axe, ce ofera o fluiditate de neegalat filmarilor aeriene compensand vibratiile survenite in timpul zborului.
Control al camerei

Phantom 3 dispune de comenzi foarte simple si usor de utilizat. Va permite sa fotografiati sau sa filmati, controland expunerea si miscarea gimbal-ului, utilizand comenzi intuitive si aplicatii facile.
Transmisie Video in timp real

Phantom 3 va trimite in permanenta imagini in format HD catre dispozitivul inteligent, tableta sau telefon atasat telecomenzii de pilotaj. Acest lucru faciliteaza deopotriva pliotajul dronei cat si filmarea si fotografierea subiectelor de interes.
Functia de urmarire

Cu ajutorul acestei functii veti transforma drona Phantom 3 intr-o adevarata echipa de filmare. Aceasta va va urma indeaproape, avand camera intotdeauna indreptata spre dumneavostra.
 Punct de interes 

Selectati un subiect sau o locatie si drona Phantom 3 va intoarce camera catre acel subiect, pastrandu-l tot timpul in cadru, indiferent de traiectoria de zbor. 
Zbor stabil si precis

Zborul la interior a fost un test de maiestrie pentru toti pilotii de drona. Noua tehnologie DJI Vision Positioning utilizeaza o camera special proiectata, precum si ultrasunete pentru a simplifica zborul la interior. Aceasta tehnologie permite dronei DJI Phantom 3 sa-si pastreze pozitia si stabilitatea, sa se opreasca in momentul in care eliberati controalele si sa raspunda comenzilor chiar daca GPS-ul nu este disponibil.

dECOLARE aUTOMATA

Cu o singura apasare de buton aplicatia DJI Pilot va porni motoarele dronei Phantom 3 si o va ridica la inaltimea prestabilita de dumneavoastra. De asemenea va controla plutirea dronei pana dumneavoastra veti prelua comenzile, alegand o destinatie. 

AUTO-RETURN HOME

Cu ajutorul functiei GPS, drona Phantom 3 va memora cu exactitate locul de unde a decolat, iar revenirea in acel punct se poate face oricand, printr-o simpla atingere de buton.

FAILSAFE

Multumita sistemelor inteligente de protectie, drona Phantom 3 va fi intotdeauna in siguranta. Astfel, daca drona va pierde legatura cu telecomanda sau daca este pe puncul sa i se termine bateria, functia FaIL Safe va prelua controlul si va aduce drona in punctul de unde a decolat. 

GPSGLONASS
Senzor optic de zborFrecventa:50 Hz
Viteza:sub 8 m/s ( 2 m)
Altitudine:5 - 500 cm?

Transmitator
Distanta de comunicare2 km
Connectivitate1 x USB
1 x Charge port
Camera
ObiectivDiafragma: f/2.8
Unghi de cuprindere: 94 grade
Elemente optice: 9
Resolutie12 MP
Rezolutie Video4K: 30p
1920 x 1080: 60p
FormateVideo: H.264
Foto: JPEG, DNG RAW
CardmicroSD/microSDHC/microSDXC
Gimbal
Axe3
Motor
Greutate de zbor300 g per axa
Tensiune Maxima800 g per axa
Stator Size0.9 x 0.5" / 23 x 12 mm
Viteza motor?KV: 960 rpm/V
Working Temperature-5 to 40?C
Greutate55 g
Acumulator de Zbor
ChimieLithium-polymer
Configurare4S


-#Drone#DJI#DJI Phantom 3 Professional#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto