Despre fotografie, cu dragoste - Brooks Jensen

F64 - Carti & Reviste
 
Cod produs: 1042114
Despre fotografie, cu dragoste - Brooks Jensen
 
 
29 00 lei
TVA 5%

Dupa zeci de ani de experienta, Brooks Jensen nu se rezuma la a prezenta simple eseuri disparate pe tema fotografiei, ci cartea lui este unitara. Vorbeste despre viziunea, limitele creativitatii si confuzia cu care se confrunta orice om care creeaza ceva din nimic, gratuit si aparent fara vreun scop precis, pentru pura bucurie de a celebra faptul de a vedea lumea. Iata ce spune autorul:

„Nu prea a mai ramas nimic nou sub soare, e drept. Tehnologiile sunt ele noi, dar conditia umana fundamentala este neschimbata de mii de ani. Cam aceleasi pasiuni ne guverneaza si pe noi ca pe primul om. Cam cu aceleasi întrebari ne framântam si noi ca si stramosii nostri din vremuri imemoriale. Aceasta este si a fost mereu sursa artei cu A mare: Cine sunt? Unde ma aflu? De ce?”

Editor al prestigioasei reviste americane de fotografie LensWork, Brooks Jensen pune la bataie în aceste pagini o experienta semnificativa. Cartea lui este aproape un ghid practic pentru toti cei care vor sa treaca la un alt nivel de întelegere al imaginilor care ne împresoara în exces, de peste tot. E o carte terapeutica, necesara, iar pe alocuri un dus rece care te obliga sa te repozitionezi. Doar daca vrei sa iei fotografia în serios.


 
Colectia de carte Diafragma9 îsi propune sa umple un gol editorial. Credem ca iubitorii de fotografie, tot mai numerosi în cultura vizuala în care traim, merita o serie de carti dedicate exclusiv pasiunii lor.

Dupa Înot sincron (Voicu Bojan si Gicu Serban), va invitam acum sa rasfoiti Despre fotografie, cu dragoste (Brooks Jensen).Aceasta lectura va reprezenta o mica revelatie, un pas major înspre o maturizare într-ale fotografiei si nu numai.

Puteti citi fragmente si alte detalii despre carte pe www.diafragma9.ro.
Cartea are formatul de 15x21, coperta cretata cu clape, 202 pagini

1042114


-#Reviste / Carti Foto#F64 - Carti & Reviste#Despre fotografie, cu dragoste - Brooks Jensen#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto