Curs Canon - notiuni introductive: 4 februarie 2017

F64 - Seminarii
 
Cod produs: 125032557
Curs Canon - notiuni introductive: 4 februarie 2017
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
F64 a declarat razboi modului “AUTO”. Invata alaturi de un profesionist sa-ti folosesti aparatul intr-un mod creativ !

Pentru a invata cum sa ne setam aparatul de fotografiat astfel incat sa controlam rezultatul sau imaginea care se va imprima pe senzor, trebuie sa intelegem principiile care stau la baza realizarii unei fotografii corecte din punct de vedere tehnic cat si principiul de functionare al unui aparat DSLR produs de firma Canon.

Sunt bineveniti si posesorii de aparate foto de alte branduri sau cei care nu au achizitionat inca un aparat intrucat notiunile de baza in fotografie sunt valabile indiferent de marca.
Locatie: Studioul F64, situat pe str. Bucovina nr. 2B, vis-a-vis de intrarea principala a stadionului Arena Nationala.

Program: 10.00 - 16.00

Agenda:

1. Ce este diafragma si care este rolul acesteia in realizarea unei fotografii?
2. Ce este sensibilitatea ISO, cand si cum o folosim?
3. Ce este timpul de expunere si cum influenteaza acesta o fotografie?
4. Cum se masoara corect expunerea si cand o fotografie este expusa corect?
5. Cum folosim modul de focalizare in functie de context?
6. Cum se seteaza balansul de alb in functie de mediul ambiant in care fotografiem?
7. Ce efecte au asupra viitoarelor fotografii setari cum ar fi: High ISO NR, Long exposure NR, sharpness, etc.
8. In ce program trebuie sa folosim aparatul de fotografiat in functie de contextul in care dorim sa realizam fotografia.
9. Reguli de compozitie
10. Abordarea creativa a fotografiei, elemente din istoria fotografiei si proiecte foto contemporane interesante

Alte informatii:

• Acest seminar se adreseaza atat incepatorilor in fotografie cat si amatorilor pretentiosi (care au achizitionat un aparat de fotografiat produs de firma CANON) care doresc sa controleze in cat mai mare masura felul in care se va inregistra imaginea dorita pe senzorul aparatului, si care doresc sa stie cat mai mult din potentialul aparatului dSLR pe care il detin.

• Dupa intelegerea acestor principii veti putea deveni mai creativi, folosind lumina si umbra in avantajul vostru. In momentul in care veti sti ce sa-i cereti aparatului de fotografiat, veti vedea adevaratul potential al acestuia si il veti putea folosi la intreaga lui capacitate!

• Participantii la seminar sunt rugati sa vina cu aparatul dSLR pe care il detin, deoarece notiunile teoretice vor fi insotite si de aplicatii practice pentru a fi aprofundate si intelese cat mai bine.

• Suportul de curs o sa fie trimis ulterior seminarului.

• In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Daca nu veti putea participa in grupa reprogramata, comenzile achitate vor fi stornate integral.

• In urma participarii la curs, beneficiezi de o reducere de 10% la serviciile de print F64 ( fotografii in format mic, fotografii in format mare si fotomagneti ). Discount-ul are o perioada de valabilitate de 1 luna de la finalizarea cursului si se aplica la prima comanda.

• Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: seminarii@f64studio.ro-#Cursuri Foto / Seminarii Foto#F64 - Seminarii#Curs Canon - notiuni introductive: 4 februarie 2017#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto