Cuba continua - Cosmin Bumbut

Standard
 
Cod produs: 125007171
Cuba continua - Cosmin Bumbut
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Intr-un fel de lume paralela, intr-o tara izolata si suspendata in timp de un regim politic autoritar si controversat, oamenii au reusit cumva sa-si pastreze inocenta si fericirea, „nestricati" de o economie bazata pe consum. In lipsa masinilor, a tehnologiei si a vitezei, localnicii danseaza pe strazi, canta si rad cu pofta. Cuba continua este o poveste despre cubanezi, despre oamenii care stiu sa se bucure de soare, de apa, de muzica si de toate maruntisurile din jurul lor. Aici, viata isi urmeaza cursul firesc si se deruleaza lent, cu seninatate, lipsita de orice fel de frici, tensiuni si iritari. Razi, canti, dansezi si iubesti atunci cand iti vine sa faci asta.

„Cuba continua e un intreg alcatuit cu grija de doi oameni care au fost in Cuba si au «vazut la fel», numai ca unul se exprima in imagini, celalalt in cuvinte. Exista niste corespondente stilistice si emotionale intre atmosfera din textele Elenei Stancu si cea din fotografiile lui Cosmin Bumbut. Cuba continua e o carte lucrata atent si este mai mult decat o suita de fotoreportaje: autorii au un fel de «privire monografica» asupra cubanezilor, ambalata intr-un parcurs pseudoturistic (caci, in structura de adancime, avem de-a face cu povestirea unei calatorii)".

Mircea Vasilescu


Cuba continua e un jurnal atipic de calatorie: fotografiile lui Cosmin Bumbut si textele Elenei Stancu spun povestea subiectiva a unui popor izolat si suspendat in timp.
- Publicata in mai 2012
- Contine 264 de fotografii realizate de Cosmin Bumbut
- hardcover, 344 p, 240x270
- ISBN 978-973-124-748-9
- Ilustrata
- Autori: Cosmin Bumbut, Elena Stancu
- See more at: www.editura-art.ro/carte/cuba-continua#sthash.zAt8pz4w.dpuf

125007171


-#Reviste / Carti Foto#Standard#Cuba continua - Cosmin Bumbut#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto