Consultanta foto 1 la 1

F64 - Seminarii
 
Cod produs: 125017847
Consultanta foto 1 la 1
 
 
197 34 lei
(pretul include TVA 19%)
inscriere

Rate incepand de la 13.16 / luna (vezi detalii)
Locuri disponibile ramase: 998
De ce consultanta foto 1:1 ?
Simplu! Adu-ti aminte cat de putine lucruri invatai la scoala impreuna cu toti cei 30 de colegi si cat de repede asimilai cunostintele in momentul in care toata atentia unui profesor era atintita asupra ta. De ce sa stai dupa nivelul scazut al "clasei" sau sa ai impresia ca te afli la un curs foto unde ai impresia ca toata lumea vorbeste intr-o limba total necunoscuta? Acum poti avea totul pe intelesul tau datorita unui consultant bine pregatit care se va calibra pe nivelul tau de perceptie a luminii in fotografie.

Acest curs este potrivit pentru tine daca:
- vrei sa inveti sa setezi aparatul foto
- vrei sa instalezi lumini de studio sau vrei sa lucrezi cu speedlight-uri
- vrei sa inveti sa fotografiezi produse
- vrei sa fotografiezi macro
- vrei sa-ti calibrezi monitorul si nu stii cum
- vrei sa inveti cum sa-ti setezi Go Pro-ul
- absolut orice nealamuriri ai avea in domeniul fotografiei. Vino cu o solicitare si noi iti vom raspunde cat mai prompt !


 
Data desfasurare: In curand
Lector: F64 - Fotograf


Pretul afisat este pentru 1 ora
Durata maxima a unei sesiuni de consultanta este de 4 ore
Nu se adreseaza evenimentelor de tip nunta, botez, sedinte foto
• Cum fac comanda ?
Pentru a activa serviciul, clientul trebuie sa acceseze din meniul www.f64.ro categoria Consultanta la domiciliu, iar ulterior sa bifeze numarul de ore necesare pentru sedinta teoretica sau practica. Finalizarea comenzii se efectueaza prin alegerea modalitatii de plata si accesarea comenzii Lanseaza comanda. Prin finalizarea comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (sedinta nu poate fi programata sau intarziata)Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant F64 Studio sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e­mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, F64 Studio nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site. Contractul se considera incheiat intre Client si F64 Studio in momentul in care s­-a incheiat sedinta de consultanta si a fost semnat Procesul Verbal care atesta acest lucru.


• Modalitati de plata
Plata se poate face:
­- in numerar, la casieria magazinului F64 Studio­ prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. F64 Studio S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat programarea sedintei de consultanta sa se faca in cel mai scurt timp. Programarea se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- ­ online, prin card. Procesatorul nostru de plati este PayU


• Programarea sedintei de Consultanta la domiciliu
Dupa efectuarea platii veti fi contactat de un reprezentant F64 Studio in vederea programarii datei si orei la care va avea loc sedinta. Programarea se face de comun acord intre cele doua parti in functie de disponibilitatea consultantului care va participa la sedinta si perioada de timp pe care clientul doreste s-­o dedice acestei sesiuni. Programarea nu poate fi modificata intr-­un interval mai mic de 72 ore fata de ora la care s-­a stabilit initial sesiunea de consultanta, in caz contrar se pierde contravaloarea serviciilor achitate.

In cadrul programarii Clientul este obligat sa ne furnizeze cat mai multe informatii astfel:

– tema care va face obiectul sedintei de consultanta (ex: generalitati foto, fotografia macro, cum sa lucrez cu luminile in studio, etc)
– aparatura detinuta de catre client (ex: aparat foto si obiective, blitzuri, triggere, etc)
– locul de desfasurare (ex: parc, studio, etc)
– asteptarile pe care le are la sfarsitul sedintei de consultanta
– orice alte informatii pe care clientul le considera necesare


• Costurile de transport ale consultantului Costurile de transport ale consultantului pana la client si retur intra exclusiv in sarcina F64 Studio. Toate aceste costuri se refera la deplasarea in raza Municipiului Bucuresti si nu fac obiectul altor tipuri de solicitari din partea clientului.


• Sedinta de consultanta
Durata undei sedinte de consultanta nu poate depasi limita de 4 ore pe zi. Sedinta de consultanta la domiciliu este privata si nu poate implica evenimente de natura unor nunti, botezuri, party­uri sau orice alte intruniri sociale. Consultantul desemnat de catre F64 Studio are obligatia sa ajunga la locul de intalnire la data si ora stabilita de comun acord, fiindu­-i permisa o intarziere de maximum 15 min (se ia in calcul traficul imprevizibil din cadrul Municipiului Bucuresti). In cazul in care clientul a optat pentru o sedinta de consultanta, iar timpul alocat se dovedeste insuficient, clientul primeste bonus din partea F64 inca 15 min, timp in care:

– clientul isi poate achizitiona on­line inca o ora de consultanta sau mai multe (se inscrie o comanda noua care poate fi achitata exclusiv on­line pe site­ul www.f64.ro)
– continua sedinta in perioada de bonus, respectiv 15 minute

Consultantul are obligatia sa prezinte clientului procesul verbal la sosire si la plecare pentru inscrierea de catre client a datei si orei la care consultantul s­-a prezentat la locatie, respectiv a parasit locatia.


• Material didactic
Aparatura foto si alte accesorii intra in sarcina clientului. Consultantul nu are obligatia de a avea asupra sa material didactic de genul: aparat foto, obiectiv, blitzuri, trepied, etc si nici material didactic tparit pentru a-­l pune la dispozitia clientului. In schimb, poate emite sugestii sau chiar elabora un plan pentru dezvoltarea cunostintelor in domeniul foto bazat pe anumite site­uri de specialitate sau recomandare de carti, reviste, etc


• Feedback
Pentru imbunatirea permanenta a serviciilor, F64 Studio acorda o importanta deosebita feedback­ului acordat de catre Clientii care au beneficiat de Consultanta la domiciliu, astfel incat la un interval de 24/­72 ore Clientul va primi un formular prin care va avea ocazia sa i­si prezinte multumirile sau nemultumirile in urma experientei traite alaturi de consultantul F64.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail la adresa office@f64studio.ro sau telefonic la nr 021.270.00.50


Cumpara in rate
Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Card Avantaj
- Poti plati in 6 rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.
- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda sau integral.
Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.
- Cum puteti obtine CardAvantaj?
Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei lei/luna
Dobanda: 0,00%
-#Cursuri Foto / Seminarii Foto#F64 - Seminarii#Consultanta foto 1 la 1#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto