Cokin Snap Yellow Green A006

Cokin
 
Cod produs: 125004739
Cokin Snap Yellow Green A006
 
 
37 68 lei
(pretul include TVA 19%)

Cokin Snap Yellow Green A006 este un filtru cu efect similar cu cel al filtrului galben mediu (medium yellow) cu exceptia faptului ca inchide nuantele de rosu. Norii de pe cer capata mai mult contrast, o floare rosie apare mai inchisa in comparatie cu plantele verzi.

Filtrul Yellow-Green accentueaza verdele primavaratic din natura. Portretele par mai dramatice.


 

• Aceste filtre intens colorate sunt recomandate in special pentru filmele alb negru. Ele reduc anumite culori si accentuate altele. Astfel, este posibil sa evidentieze sau sa reduca contrastul pe anumite portiuni ale subiectului asemeni filtrelor de Polarizare sau Graduale in fotografia color. Folositi-va imaginatia si nu va limitati la tehnicile traditionale de filtrare. Puteti obtine rezultate impresionante, chiar supranaturale pe filmele color. Nu ezitati sa combinati filtrele cu cele cu efecte speciale. Incercati Multi-image, Speed, Super Speed, Pastel, Double Masc etc.

• Ideal pentru portretele executate in exterior sau interior la lumina tungsten. Imbunatateste tonurile si trasaturile pielii si subliniaza starea de vioiciune. Deasemenea este recomandat pentru fotografiile de peisaj pentru evidentierea contrastului intre cer si nori.

Sugestii:

• Aceste filtre pot fi folosite pentru fotografia color dand surprinzatoare tente coloristice si ireale. Daca vreti sa printati fotografii, atentionati laboratorul ca fotografia a fost deliberat executata in acest mod.

• Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm


A006
-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin Snap Yellow Green A006#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto