Cokin Snap Star16 A055

Cokin
 
Cod produs: 125004741
Cokin Snap Star16 A055
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Filtrele Star creeaza multiple puncte de lumina, de stelute ce apar dintr-o sursa centrala de lumina. Aceasta sursa transforma imaginea intr-un cadru stralucitor, totul capata o nuanta glamour.

Acest efect apare dintr-o serie de linii subtiri gravate pe suprafata optica a filtrului. Marimea si luminozitatea stelutelor sunt rezultatul a formei si a luminozitatii sursei centrale. Liniile, intr-o singura directie creeaza stelute in doua puncte, o fasie ce trece prin centrul sursei luminoase. Cokin ofera filtre care genereaza 4, 8 sau 16 raze.

Cu un filtru de 16 raze, liniile de stea pot incarca restul imaginii, astfel ca trebuie utilizat cu atentie. In general, deschiderile medii ale diafragmei sau cele mai largi sunt suficiente pentru a atinge un efect placut. Se recomanda testarea acestui filtru inainte de a-l aplica in sedinte foto pretentioase.


• Creati noi stele si dati subiectului dumneavoastra o noua dimensiune.

• Cu patru, opt sau saisprezece raze de stea, filtrele COKIN Stea vor crea tot atat de multe stele cate surse de lumina sunt in fotografia dumneavoastra. Luminile orasului, lumanarile, reflectoarele de pe scena, reflexiile apei, metalului sau a sticlei va vor incanta cu mii de scantei.

Sfaturi:
• Filtrele Stea COKIN vor avea un efect chiar mai mare cand punctele de stea vor sta impotriva fundalurilor intunecate. Efectul obtinut cu filtrele Stea sunt intarite prin adaugarea de filtre color, graduale sau apus de soare.
• Pentru detalii puteti accesa www.cokin.fr Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

A055


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin Snap Star16 A055#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto