Cokin Snap Red A003

Cokin
 
Cod produs: 125004737
Cokin Snap Red A003
 
 
35 70 lei
(pretul include TVA 19%)

Acest filtru este ideal in cazurile in care se doreste diferentierea valorii tonurilor de verde in fotografia alb/negru. Filtrul este recomandat in cazul fotografiei de peisaj pentru efectul de intensificare a tonurilor de verde din frunze.
Datorita efectului favorabil asupra tonurilor de rosu, este potrivit si in fotografia de portret.


 

• Aceste filtre intens colorate sunt recomandate in special pentru filmele alb negru. Ele reduc anumite culori si accentuaza altele. Astfel, este posibil sa evidentieze sau sa reduca contrastul pe anumite portiuni ale subiectului asemeni filtrelor de Polarizare sau Graduale in fotografia color. Folositi-va imaginatia si nu va limitati la tehnicile traditionale de filtrare. Puteti obtine rezultate impresionante, chiar supranaturale pe filmele color. Nu ezitati sa combinati filtrele cu cele cu efecte speciale. Incercati Multi-image, Speed, Super Speed, Pastel, Double Masc etc.

• Prin contrastarea puternica a cerului albastru pana aproape de negru, filtrul da un caracter dramatic fotografiilor dvs. Prin contrast, norii devin mult mai stralucitori. Lumina ambientala este puternic scoasa in evidenta. In fotografia de peisaj creste contrastul formatiunilor noroasecreand un aspect dramatic.

A003
-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin Snap Red A003#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto