Cokin P723 Yellow CC Filter (CC20Y)

Cokin
 
Cod produs: 101341
Cokin P723  Yellow CC Filter (CC20Y)
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Yellow CC Filter (CC20Y)
Anumite situatii de fotografiere necesita unele corectii de culoare. De exemplu, cand fotografiati la lumina fluorescenta, sunt necesare anumite corectii de magenta in vederea eliminarii tentei de verde care altfel ar aparea.


Anumite situatii de fotografiere necesita unele corectii de culoare. De exemplu, cand fotografiati la lumina fluorescenta, sunt necesare anumite corectii de magenta in vederea eliminarii tentei de verde care altfel ar aparea. Pentru o corectie cat mai precisa a culorii este necesar sa masuram temperatura de culoare cu un calorimetru. Filtrele Cokin de compensare a culorii sunt facute din material plastic si sunt disponibile in trei culori secundare: Cyan, Magenta si Yellow. Unul din aceste filtre este CC20Y. "CC" inseamna Compensare de culoare. "20" reprezinta densitatea de 0.20 iar "Y" este de la yellow. Acest filtru are 85x85mm.
Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

101341


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin P723 Yellow CC Filter (CC20Y)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto