Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Cokin P703 Cyan CC Filter (CC20C)

Cokin
 
Cod produs: 101339
Cokin P703 Cyan CC Filter (CC20C)
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Cyan CC Filter (CC20C)
Anumite situatii de fotografiere necesita unele corectii de culoare. De exemplu, cand fotografiati la lumina fluorescenta, sunt necesare anumite corectii de magenta in vederea eliminarii tentei de verde care altfel ar aparea.


Pentru distante focale mai mici 20-24 sau 28mm ca si pentru zoom-uri cu unghi mare de deschidere (24-50mm, 28-85mm, 35-135mm) aceste filtre sunt cele mai recomandate. Sunt disponibile pentru diametre de la 48 la 82mm si elimina vignietarea( colturile intunecate ). Anumite situatii de fotografiere necesita unele corectii de culoare. De exemplu, cand fotografiati la lumina fluorescenta, sunt necesare anumite corectii de magenta in vederea eliminarii tentei de verde care altfel ar aparea. Pentru o corectie cat mai precisa a culorii este necesar sa masuram temperatura de culoare cu un calorimetru. Filtrele Cokin de compensare a culorii sunt facute din material plastic si sunt disponibile in trei culori secundare: Cyan, Magenta si Yellow. Unul din aceste filtre este CC30C. "CC" inseamna Compensare de culoare. "20" reprezinta densitatea de 0.20 iar "C" este de la cyan. Acest filtru are 85x85mm.
Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

P703


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin P703 Cyan CC Filter (CC20C)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto