Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Cokin P674 C.Spot Blue/Yellow filter

Cokin
 
Cod produs: 101334
Cokin P674 C.Spot Blue/Yellow filter
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Acest filtru bi-color P674 galben/albastru are in centru un loc ce permite descrierea unui obiect fotografiat inconjurat de nuante galben-albastrui. Efectul filtrului este direct influentat de reglarea diafragmei si distanta focala. Efectul aplicat imaginii este mai “soft„ cand se fotografiaza cu o diafragma deschisa.
Marimea ariei circulare creste o data cu utilizarea focalelor lungi.
Determinarea expunerii ar trebui realizata fara filtru. In cazul in care camera are setarea „spot-metering“ atunci masurarea poate fi facuta cu filtrul montat.


Efectul filtrului este direct influientat de deschiderea diafragmei si de lungimea focalei. In concluzie, efectul este mai mic la deschideri mari ale diafragmei. De asemenea zona circulara din centru (zona clara) devine mai mare odata cu marirea focalei.
Expunerea corecta se face inainte de montarea filtrului, sau doar cu masurarea spot.
Filtrele COKIN cu spot central mentin clarul pe subiect si in acelasi timp il difuzeaza in exterior de jur imprejurul sau.
-Concentreaza atentia asupra sa, scotandu-i in evidenta importanta sa;
-Se inmoaie progresiv de la prim-plan spre fundal;
-Aduce un halou de culoare fotografiei dumneavoastra, in armonie cu tema sau atmosfera aleasa.
Va permite sa va izolati subiectul intr-o fotografie de grup. Filtrele COKIN Spot Central sunt destinate in special pentru portrete si chiar si pentru viata de zi cu zi. Ele pot fi folosite ca masti colorate sau masti difuze neutre cand imprejurimile nu sunt in armonie cu compozitia.
Cu cat diafragma si distanta focala sunt mai mici cu atat efectul va fi mai accentuat. La o distanta focala si o diafragma mai deschisa, efectul va fi mai discret si mai delicat. Verificati efectul prin vizualizarea profunzimii campului. In contre-jour, coloritul filtrului va fi mult mai bine vizibil.
Filtrele bi-colore nu sunt simetric colorate astfel ca puteti obtine efecte diferite cu acelasi filtru prin simpla rotire a acestuia in "filter holder".
Pentru detalii puteti accesa www.cokin.fr Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

101334


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin P674 C.Spot Blue/Yellow filter#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto