Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Cokin P672 C.Spot Pink/Blue

Cokin
 
Cod produs: 101332
Cokin P672 C.Spot Pink/Blue
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
C.Spot Pink/Blue
Acest filtru bi-color P672 roz/albastru are in centru un loc ce permite descrierea unui obiect fotografiat inconjurat de nuante roz-albastrui. Efectul filtrului este direct influentat de reglarea diafragmei si distanta focala. Efectul aplicat imaginii este mai “soft„ cand se fotografiaza cu o diafragma deschisa.
Marimea ariei circulare creste o data cu utilizarea focalelor lungi.
Determinarea expunerii ar trebui realizata fara filtru. In cazul in care camera are setarea „spot-metering“ atunci masurarea poate fi facuta cu filtrul montat.


Efectul filtrului este direct influientat de deschiderea diafragmei si de lungimea focalei. In concluzie, efectul este mai mic la deschideri mari ale diafragmei. De asemenea zona circulara din centru (zona clara) devine mai mare odata cu marirea focalei.
Expunerea corecta se face inainte de montarea filtrului, sau doar cu masurarea spot.
Filtrele COKIN cu spot central mentin clarul pe subiect si in acelasi timp il difuzeaza in exterior de jur imprejurul sau.
-Concentreaza atentia asupra sa, scotandu-i in evidenta importanta sa;
-Se inmoaie progresiv de la prim-plan spre fundal;
-Aduce un halou de culoare fotografiei dumneavoastra, in armonie cu tema sau atmosfera aleasa.
Va permite sa va izolati subiectul intr-o fotografie de grup. Filtrele COKIN Spot Central sunt destinate in special pentru portrete si chiar si pentru viata de zi cu zi. Ele pot fi folosite ca masti colorate sau masti difuze neutre cand imprejurimile nu sunt in armonie cu compozitia.
Cu cat diafragma si distanta focala sunt mai mici cu atat efectul va fi mai accentuat. La o distanta focala si o diafragma mai deschisa, efectul va fi mai discret si mai delicat. Verificati efectul prin vizualizarea profunzimii campului. In contre-jour, coloritul filtrului va fi mult mai bine vizibil.
Filtrele bi-colore nu sunt simetric colorate astfel ca puteti obtine efecte diferite cu acelasi filtru prin simpla rotire a acestuia in "filter holder".
Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

101332


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin P672 C.Spot Pink/Blue#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto