Cokin P139 Gradual FLD

Cokin
 
Cod produs: 101267
Cokin P139 Gradual FLD
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Gradual FLD
Filtrele Graduale COKIN sunt accesorii pretioase pentru toti iubitorii de fotografie, pentru ambele categorii tehnicieni sau artisti.


Filtrele Graduale COKIN sunt accesorii pretioase pentru toti iubitorii de fotografie, pentru ambele categorii tehnicieni sau artisti.
Elimina reflectiile verzi sub lumina fluorescenta. Lumina alba din banda de lumina fluorescenta n-a facut vreodata ca cineva sa arate bine. Ea imprima fotografiei dvs un ton verzui bolnavicios. Filtrele COKIN FLW su FLD sunt special destinate pentru a neutraliza efectele datorate luminii de neon des utilizate. Intotdeauna tineti acest filtru la indemana daca lucrati in locuri publice ( statii, restaurante, birouri etc.) unde nu puteti face nimic cu lumina. In functie de regulile generale de expunere a peisajelor, cerul ocupa 3/5 din spatiul de deasupra liniei orizontului daca este real sau imaginar. In fotografie, aceasta este interpretata de diferentele majore in luminozitatea dintre partea superioara si cea inferioara a imaginii. Filtrele graduale COKIN, prin reducerea diferentei, rebalanseaza luminozitatea dintre partea superioara si cea inferioara a imaginii. Ele pun capat neplacerilor datorate cerurilor spalacite si peisajelor subexpuse. Asa cum cerul si norii sunt schimbatori, filtrele graduale COKIN va invita sa-i imitati in propria interpretare a culorilor. Aceste caracteristici vor deveni principalii actori in dialogul cu peisajele da tara.
Deoarece cerul si norii sunt schimbatori, filtrele graduale COKIN va invita sa-i imitati in interpretarea coloristica. Aceste caracteristici secundare vor deveni principalii actori in dialogul cu peisajele de tara.
Sugestii:
Pentru cele mai bune rezultate evitati acoperirea cu sursa de lumina fluorescenta.
Inaltimea filtrelor graduale poate fi reglata. Partea colorata a filtrului cuprinde o zona de tranzitie graduala inainte ca filtrul sa devina transparent. Verificati intotdeauna prin vizor aceasta zona. Pozitionati-o sus, de preferinta pe linia orizontului astfel incat culoarea filtrului sa nu se intrepatrunda cu peisajul. Alegeti o diafragma potrivita: diafragmele mici reduc zona de tranzitie, mai ales la obiectivele wide. Daca aparatul dumneavoastra are autofocus, tineti sustinatorul de filtru pentru a preveni rotirea filtrului in timpul focalizarii.
Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm


101267


-#Filtre sistem Cokin#Cokin#Cokin P139 Gradual FLD#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto