Cantar Fitness Fitbit Aria Wireless Alb FB201W

Fitbit
 
Cod produs: 125026063
Cantar Fitness Fitbit Aria Wireless Alb FB201W
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Cantarul Aria va monitorizeaza greutatea, procentul de grasime corporala si indicele de masa corporala, sincronizeaza wireless statusurile cu graficele online si instrumentele mobile, ajutandu-va sa ramaneti motivat si pe drumul cel bun. Trebuie doar sa descarcati software-ul Fitbit si apoi sa va conectati cantarul la reteaua wireless.

Cantarul recuoaste pana la 8 utilizatori, asa ca il poate folosi toata familia. De fiecare data cand urcati pe cantar, acesta trimite datele direct spre profilul dumneavoastra, date care raman confidentiale.


Cantarul Aria va monitorizeaza greutatea, procentul de grasime corporala si indicele de masa corporala, oferindu-va o imagine completa a progresului dumneavoastra pe termen lung. Acesta va sincronizeaza wireless statusurile cu graficele online si instrumentele mobile, ajutandu-va sa ramaneti motivat si pe drumul cel bun.

La fel ca orice cantar, Aria va masoara greutatea. Dar acesta este doar unul dintre beneficiile pe care le are. Aria vine cu o tehnologie avansata care determina si procentul de grasime corporala si indicele de masa corporala (IMC). Zi dupa zi, va ajuta sa va concentrati pe rezultate. Ecranul usor de citit arata ceea ce monitorizeaza cantarul. Va identificati dupa nume (sau initiale), apoi acesta afiseaza greutatea si % grasime corporala, anuntandu-va cand informatia se sincronizeaza cu profilul dumneavoastra.

Instalarea este simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati software-ul Fitbit si apoi sa va conectati cantarul la reteaua wireless. Aria recunoaste pana la 8 utilizatori individuali, asa ca va puteti invita toata familia sa il foloseasca. De fiecare data cand urcati pe cantar, acesta trimite datele direct spre pofilul dumneavoastra. Informatia fiecarui utilizator este confidentiala. Aria va sincronizeaza automat, prin wireless, statusul cu datele din profilul privat Fitbit. De acolo, aveti acces 24/7 la toate informatiile. Aria va ajuta sa va concentrati mai degraba pe rezultatele pe termen lung, decat pe slabirea rapida cu efect de yoyo. Analizati-va greutatea, % grasime corporala si IMC folosind grafice si tabele usor de inteles si tineti evidenta rezultatelor cu ajutorul aplicatiilor mobile Fitbit. In acest fel, veti fi mereu in cea mai buna stare de sanatate. Atunci cand sunteti aproape de atingerea scopurilor si cand veti obtine rezultatele dorite, veti primi notificari, iar in fiecare saptamana veti primi un e-mail continand statusurile dumneavoastra.76973


-#Gadget-uri#Fitbit#Cantar Fitness Fitbit Aria Wireless Alb FB201W #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto