Canon Wireless Transmitter WFT-E7

Canon
 
Cod produs: 1047492
Canon Wireless Transmitter WFT-E7
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon WFT-E7 este un transmitator wireless de fisiere pentru o gama larga de modele Canon EOS. Pentru cei care au nevoie sa transfere imagini rapid si usor, cum ar fi, de exemplu, fotojurnalistii sau fotografii de sport, WFT-E7 ofera versatilitate sporita prin intermediul modulului Wi-Fi de mare viteza si suportul pentru conectivitate prin cablu in retele Gigabit Ethernet. Prin compatibilitatea cu standardele 802.11a/b/g/n ce asigura viteze de transfer a fisierelor de pana la 150Mbps si Bluetooth pentru conectarea la unitati GPS externe, WFT-E7 ofera capacitatea de a transfera rapid imaginile inregistrate direct pe un server FTP sau chiar pe un televizor HD cu DLNA .


• Cand fotografiile creative sau conditiile dure solicita fotografului controlul de la distanta al aparatului de fotografiat, functia WFT Server a transmitatorului WFT-E7 permite ca setarile camerei si scena incadrata in vizor sa fie accesate si controlate prin intermediul unei pagini web accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Setarile camerei pot fi modificate, de asemenea, de la distanta prin intermediul EOS Utility, permitand fotografilor sa controleze si sa declanseze camera prin intermediul unei conexiuni LAN cu sau fara fir.

• WFT-E7 are un design usor si poate fi atasat la partea de jos a camerei, la noua consola AB-E1 sau chiar la curea. Pentru versatilitate extinsa, WFT-E7 sustine, de asemenea, Linked shooting – fotografierea cu pana la zece alte camere, cu ajutorul Wireless Time ce asigura sincronizarea wireless a timpului de pe camerele ”slave” cu cel de pe camera ”master” in scopul mentinerii coerentei intregului grup de camere. In timpul fotografierii sincron, functia WFT server poate fi, de asemenea, activata pentru a permite accesul usor de la distanta la camerele ”master” si ”slave” pentru ca utilizatorul sa exercite un control creativ avansat asupra efectelor de lumina utilizate in timpul fotografierii.


• Suport IEEE 802.11n
• Bluetooth incorporat
• Design versatil
• Setup Wi-Fi protejat
• Server de transfer FTP
• Functii de control de la distanta
• Compatibil cu media servere DLNA
• Fotografiere sincrona


-#Accesorii Diverse#Canon#Canon Wireless Transmitter WFT-E7#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto