Canon TS-E 90mm f/2.8 (Tilt & Shift)

Canon
 
Cod produs: 2304530
Canon TS-E 90mm f/2.8 (Tilt & Shift)
 
 
5.949 01 lei
(pretul include TVA 19%)
Precomanda

Doresc asigurare foto de 3 ani pentru furt, avarii accidentale sau tehnice: +719 82 lei
Rate incepand de la 396.60 / luna (vezi detalii)
<b>Tilt & Shift Lens</b> - obiectiv care permite corectarea distorsiunilor de perspectiva prin modificarea axei si a planului optic.
Canon TS-E 90mm f/2.8 este un teleobiectiv scurt cu functii de control al perspectivei si adancimii de camp.

Este primul teleobiectiv format 35 mm cu miscari de inclinare si deplasare pentru controlul perspectivei si adancimii de camp. Adecvat pentru o multitudine de subiecte, de la fotografii de produs la arhitectura.

• Inclinare la ± 8° si deplasare de ± 11 mm
• Diametru filtru: 58 mm
• Element frontal nerotativ


 
Conceptia obiectivului

Dispunand de sase elemente in cinci grupuri, sistemul optic tip Gaussian realizeaza performante imagistice de exceptie si o estompare naturala a fundalului. Distanta minima de focalizare este de 0,5 m. Obiectivul este adecvat pentru o varietate de subiecte, de la fotografia de naturi moarte la portrete si peisaje. Utilizarea inclinarii inverse pentru manevrarea adancimii campului ofera fotografului posibilitatea de a obtine imagini unice, imposibil de realizat cu obiectivele normale.

Interval larg de miscare


Permitand miscari de inclinare la ±8°, deplasare de ±11 mm si rotatie la ±90°, obiectivul TS-E 90mm f/2.8 confera control asupra adancimii campului si perspectivei. Mecanismul de inclinare si deplasare are si dispozitive de blocare pentru a garanta evitarea miscarilor nedorite.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigura echilibrul corect al culorilor si maresc contrastul. Ele reduc totodata reflexiile si efectele tip fantoma (flare) – o problema obisnuita cauzata de reflectarea luminii de senzorul camerei.
Fotografie de nunta cu Canon TS 90mm

E o lentila ‘serioasa’, optica fiind destul de grea (aproape 600g). Obiectivul este excelent lucrat, fara compromisuri de plastic ieftin. Totul e finisat atent, reglajele de tilt, shift si rotatie sunt metalice (poate un pic prea mici pentru degete groase). Am spus rotatie! Da, lentila poate fi rotita 180g, permitand astfel rotirea planului de focus, in plus fata de inclinare si shift. Teoretic se poate construi planul de focus exact cum se doreste. In practica nu e chiar atat de simplu, fiind uneori dificil de apreciat pozitia planului in spatiu. Lcd-ul a fost de ajutor in verificari, dar chiar si asa trebuie o oarecare experienta in utilizarea acestei lentile.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare obiectiv foto Canon TS-E 90mm f/2.8Cumpara in rate
Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Card Avantaj
- Poti plati in 10 rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.
- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda sau integral.
Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.
- Cum puteti obtine CardAvantaj?
Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei lei/luna
Dobanda: 0,00%
-#Obiective Foto DSLR#Canon#Canon TS-E 90mm f/2.8 (Tilt & Shift)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto