Canon SX500 IS negru - 16mpx, zoom optic 30x, LCD 3"

Canon
 
Cod produs: 1051281
Canon SX500 IS negru - 16mpx, zoom optic 30x, LCD 3
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon SX500 IS este un aparat bridge foarte portabil si usor de folosit, dotat cu zoom de 30x si senzor de imagine de 16 Megapixeli. Stabilizarea de imagine Inteligent IS asigura fotografii si filme clare, indiferent de distanta focala.

• Zoom 30x (24-720mm)
• Senzor de 16 Megapixeli
• Stabilizare de imagine Intelligent IS
• Ecran LCD de 3.0"
• Mod Smart Auto cu 32 de scene
• Filmare HD (720p) cu iesire HDMI
• Filtre Fun Creative
• Control manual deplin
• Detectia fetei


Zoom puternic 30x intr-o camera de dimensiuni reduse. Obiectiv wide 24mm: Apropiati-va si capturati detaliile subiectelor aflate la distanta cu zoom-ul puternic 30x, extensibil pana la 60x cu functia ZoomPlus. Sau alegeti sa surprindeti contextul la 24mm, focala excelenta pentru fotografiile de grupuri mari sau peisaje impresionante. Zoom-ul puternic se pliaza perfect in corpul de mici dimensiuni, usor de transportat oriunde ati merge.

Senzorul de 16 Megapixeli ofera imagini de rezolutie mare pline de detalii, ce pot fi imprimate pe hartie de format mare (A3+) sau decupate pentru a obtine compozitia dorita.

Stabilizarea de imagine Intelligent IS selecteaza automat setarile stabilizatorului de imagine din cele 7 moduri. Stabilizarea de imagine elimina astfel tremuratul camerei si garanteaza imagini si filme clare la zoom maxim sau in cazul fotografierii din mana in lumina scazuta.

Ecranul LCD de 3.0" cu unghiuri largi de vizionare permite incadrarea usoara, navigarea facila prin meniuri si redarea clara a imaginilor si filmelor. Functia Easy Hints & Tips va ajuta sa intelegeti camera si sa va imbunatatiti rezultatele.


Modul Smart Auto (32 scene): Filmati sau fotografiati fara efort in modul Smart Auto, care detecteaza scena si selecteaza parametrii optimi din 32 de scene predefinite pentru fotografii si 21 de scene pentru filmare. Tot ce trebuie sa faceti este sa incadrati si sa fotografiati.

Filmare HD (720p) cu iesire HDMI cu sunet stereo si acces la zoom-ul optic prin simpla apasare a butonului de REC. Modurile de stabilizare optica Dynamic IS si Powered IS pastreaza claritatea atunci cand filmati in miscare sau la zoom maxim.

Functia Zoom Framing Assist va ajuta sa mentineti subiectul in cadru atunci cand urmariti un subiect la distanta. La apasarea unui buton camera largeste cadrul incat sa puteti recadra subiectul, iar cand ridicati degetul de pe buton, camera revine la distanta focala initiala.

Filtrele Fun Creative va permit sa experimentati cu optiuni de genul Fish-eye sau Miniature.

Control manual deplin. Macro la 0 cm Canon SX500 IS va invita sa dati frau liber creativitatii in modul Full Manual sau sa capturati detalii frumoase in modul 0 cm Macro.

Detectia fetei asigura portrete reusite, fiind capabila sa detecteze pana la 35 de fete intr-un singur cadru. Camera se asigura ca acestea raman in focus si sunt bine expuse, iar optiunea Face Detection White Balance garanteaza tonuri naturale ale pielii chiar si in conditii de iluminare neobisnuite

AJ6353B002AA


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon SX500 IS negru - 16mpx, zoom optic 30x, LCD 3"#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto