Canon Speedlite 90EX

Canon
 
Cod produs: 1050711
Canon Speedlite 90EX
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Versatil, compact si usor de utilizat, blitul Canon Speedlite 90EX este compatibil atat cu aparatele foto SLR Canon cat si cu aparatele mirrorless Canon EOS-M. Incredibil de usor de utilizat, functiile blitului pot fi accesate rapid si comod prin intermediul meniului camerei.

Blitul dispune si de functia de master optic, acesta dispunand de 4 canale si putand controla 3 grupuri de blituri pentru a obtine iluminarea ideala.
Canon Speedlite 90EX va ofera posibilitatea de a seta puterea de la full 1/1 la 1/64 in trepte de 1/3, pentru a obtine iluminarea cu intensitatea dorita.


Design subtire, de buzunar – ideal pentru EOS M
Blitul compact preferat de utilizatorii EOS M, modelul Canon Speedlite 90EX, cantareste doar 50 g (fara baterii), iar designul sau compact este potrivit chiar si pentru cele mai mici genti.

Fotografiati portrete si scene de interior superb iluminate
Ideal pentru cadrele realizate cu obiective grandangulare, modelul Speedlite 90EX ofera iluminarea perfecta pentru portrete excelente, precum si pentru cadrele de grup capturate in interior.

Putere mare intr-un corp compact
In ciuda dimensiunilor mici, blitul Speedlite 90EX este puternic si dispune de un numar director maxim de 9 (m, ISO100), fiind ideal pentru iluminarea scenelor intunecate si nocturne, cum ar fi petrecerile sau serile la gratar. De asemenea, este perfect ca blit suplimentar pentru subiectii fotografiati afara, cu soarele in spate.

Explorati efecte de iluminare creative
Blitul Speedlite 90EX deschide oportunitati nenumarate de iluminare creativa, datorita functiei sale integrate de blit principal wireless. Ca blit principal, poate declansa in modul wireless pana la trei grupuri de alte blituri, care au functie integrata de blit secundar, cum ar fi Speedlite 270EX II, de la maxim 7 metri departare, in interior.

Fotografiere rapida si discreta cu blit complet automat
Cand doriti sa realizati fotografii continue, rapid si discret, Speedlite 90EX este intotdeauna gata de actiune. Reincarcarea este silentioasa si rapida, sunt necesare numai 5,5 secunde inainte de a fi gata pentru urmatorul cadru. De asemenea, este compatibil cu sistemele de masurare automata a blitului de pe EOS M si de pe alte camere DSLR EOS, asigurand expunerea precisa automata cu blit in toate situatiile.

Alimentare cu baterii AAA disponibile din comert
Pentru a mentine dimensiunea si greutatea unui blit de lucru la minim, pentru confort maxim, modelul Speedlite 90EX este alimentat de doua baterii AAA/LR03 disponibile in comert (cu Ni-MH sau litiu).
• Numar de ghid: 9
• Unghi acoperire: 24 mm (echivalent in format 135)
• Timp de reincarcare: 0.1 sec - 5.5 sec

• Numar de canale wireless: 4
• Numar de grupuri de blituri slave: 3

• Alimentare: 2x R3 / AAA
• Dimensiuni: 4.32 x 5.08 x 6.60 cm
• Greutate: 51 g

1050711


-#Blitz-uri Dedicate TTL#Canon#Canon Speedlite 90EX#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto