Canon Selphy CP900 neagra - imprimanta foto 10x15 cu Wi-Fi incorporat

Canon
 
Cod produs: 1050553
Canon Selphy CP900 neagra - imprimanta foto 10x15 cu Wi-Fi incorporat
 
 
Noua imprimanta foto compacta Canon Selphy CP-900 ofera viteza si costurile scazute specifice generatiei anterioare si vine cu un mare plus de versatilitate prin conectivitatea wireless. Modulul Wi-Fi integrat va permite sa imprimati direct de pe laptop, tableta sau smartphone (iOS sau Android).

Procesul de printare (Dye-sublimation thermal transfer — sublimare termica, procedeu prin care cerneala trece din stare solida in stare gazoasa) produce imagini de o calitate ridicata in numai 47 de secunde. Fotografiile imprimate cu CP-900 sunt garantate pentru o perioada lunaga de timp (pana la 100 de ani, in functie de conditiile de depozitare) si sunt rezistente la apa.

Ecranul LCD rabatabil de 2.7 inch se dovedeste foarte util in cazul in care printati direct din camera (PictBridge) sau de pe card, astfel putand vizualiza, edita, selecta si imprima fotografiile.


• Calitate de laborator
• Imprimare de pe carduri de memorie, camere foto sau stick-uri USB
• Acumulator optional
• Ecran LCD rabatabil de 2,7"
• Materiale imprimate care dureaza 100 de ani
• Software SELPHY Photo Print
• Wi-Fi incorporat


 
Review Canon Selphy <- articol pe blogul F64


Aplicatie iOS de imprimare de pe dispozitiv mobil

Aplicatie Android de imprimare mobila


Imprimanta foto portabila ultra-compacta
Imprimanta foto SELPHY CP900 se potriveste perfect oriunde in casa si este suficient de portabila pentru a o lua la petreceri si la evenimente de familie.

Conectivitate Wi-Fi
Compatibilitatea Wi-Fi permite imprimarea simpla si rapida de pe smartphone, tablete, PC-uri si camere compatibile, fara cablu.

Imprimate durabile, realizate rapid, la calitate de laborator
Prin simpla apasare a unui buton, oricine poate imprima, in mai putin de 1 minut, fotografii durabile, de calitate profesionala. Tehnologia de sublimare a cernelii ofera un nivel deosebit de profunzime si gradatie a culorilor, asigurand un aspect si o tenta similare fotografiilor developate in laboratoarele traditionale, fara dezavantajul timpului de asteptare. Un imprimat in format de carte postala, de exemplu, se poate obtine in circa 47 de secunde. Un strat protector special protejeaza fiecare imprimat impotriva stropilor, petelor si decolorarii pe o durata de 100 de ani in cazul pastrarii intr-un album.

Ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7")
Designul prietenos include un ecran LCD de 6,8 cm (2,7”) cu functie de basculare pentru facilitarea utilizarii si vizualizarii. Instructiunile afisate sunt usor de urmat si includ informatii de asistenta in 13 limbi.

Imprimare de pe carduri de memorie, camere foto sau stick-uri USB
Pentru imprimate rapide, conectati camera compatibila PictBridge direct la imprimanta. Puteti, de asemenea, imprima de pe o gama larga de carduri de memorie, inclusiv SDXC, printr-un cititor de carduri integrat, si de pe unitati USB flash, pentru mai multa flexibilitate.

Diverse formate de imprimare
Imprimanta ofera mai multe modalitati de a va impartasi amintirile, inclusiv imprimate in format carte postala (148 x 100mm), format patrat (50 x 50mm) sau card de credit (86 x 54mm) – toate intr-un timp foarte scurt.

Optimizarea automata a imaginilor
Optimizarea automata a imaginilor, cu detectarea fetei si a scenei, asigura obtinerea unor rezultate deosebite. Aceasta functie detecteaza si corecteaza imperfectiunile imaginilor, regland luminozitatea si culorile de la nivelul scenei si chipurilor si reduce interferentele nedorite, oferind un nivel inalt de claritate si bogatie imprimatelor dvs.

Imprimarea fotografiilor de identitate
Pentru uz personal sau profesional, functia de imprimare a fotografiilor de identitate cu ghid pentru incadrarea faciala permite crearea si imprimarea fotografiilor pentru cartile de identitate in formatele standard larg acceptate sau configurarea unui format personalizat. Imprimati mai multe fotografii de identitate de aceeasi marime sau de marimi diferite pe o singura coala de hartie, pentru a economisi hartia.

Acumulator optional
Imprimati cand sunteti in miscare in interior sau afara, cu acumulatorul optional NB-CP2L (necesita utilizarea adaptorului de incarcare CG-CP200). Cu o singura incarcare, puteti obtine peste 36 de imprimate in format de carte postala.

Software-ul SELPHY Photo Print
Software-ul SELPHY Photo Print furnizat impreuna cu imprimanta va permite sa creati cu usurinta propriul calendar, sa alegeti rame decorative sau sa adaugati imprimatelor elemente grafice si norisori cu text, cu modul Imprimare creativa.
• Ecran color LCD - 2.7 "
• Tehnologie imprimare - Dye-sublimation thermal transfer
• Viteza printare color - 47 sec
• Calitate printare negru- 300 x 300 dpi
• Calitate printare color- 300 x 300 dpi
• Dimensiune mediu tiparire - Postcard Size: 148 x 100mm, Credit Card Size: 86 x 54mm
• Optiuni editare : "Auto Image Correction", "Auto Red-Eye Correction automatically", "Portrait Image Optimize", "Smooth Skin" "ID Photo Print"
• Conectare - USB type B
• Wi-Fi: Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n)
• Alimentare - 220v sau acumulator portabil NB-CP2L(optional) - acumulatorul poate fi folosit doar impreuna cu adaptorul CG-CP200 (optional)

• Carduri suportate: SD, miniSD, SDHC, SDXC, miniSDHC, MMC, MMCplus, MMCmobile, HC MMCplus
• Carduri suportate cu adaptor: microSD, microSDHC, MMCmicro
• Dimensiuni: 178 x 127 x 68mm (fara accesorii)
• Greutate: 816g (fara cartus si tava hartie)

AJ5959B002AA


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon Selphy CP900 neagra - imprimanta foto 10x15 cu Wi-Fi incorporat#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto