Canon Selphy CP-910 Neagra - Wi-Fi imprimanta foto 10x15

Canon
 
Cod produs: 125010143
Canon Selphy CP-910 Neagra - Wi-Fi imprimanta foto 10x15
 
 
Canon SELPHY CP910 este o imprimanta foto cu un design compact si elegant, foarte usor de conectat wireless cu smartphone-uri si camere foto imprimarea fiind extrem de facila si rapida.

Imprimanta foto compacta pentru imprimare de calitate profesionala oriunde. Cu compatibilitate Wi-Fi si AirPrint, este ideala pentru imprimarea wireless de pe smartphone-uri si camere digitale.

Imprimanta foto ultra-portabila, care este perfecta pentru a imprima oriunde

Wi-Fi cu compatibilitate AirPrint™ pentru imprimare simpla de pe smartphone-uri si camere foto compatibile

Produceti amintiri care vor dura cu imprimate vibrante, durabile, de calitate profesionala

Bucurati-va de liniste interioara datorita costurilor definite per material imprimat

Ecran LCD mare, cu inclinare ajustabila, pentru operare usoara si vizualizare confortabila

Functii extinse de fotografii de identitate cu ghid pentru incadrarea faciala si o gama mare de dimensiuni acceptate

Optimizarea automata a imaginilor corecteaza in mod inteligent imaginile pentru rezultate superbe


 
Specificatii:

Imprimanta foto portabila ultra-compacta
Imprimanta foto SELPHY CP910 se potriveste perfect oriunde in casa si este suficient de portabila pentru a o lua la petreceri si la evenimente de familie.

Conectivitate Wi-Fi imbunatatita
Compatibilitatea Wi-Fi permite imprimarea simpla si rapida de pe camere compatibile si PC-uri, fara cablu.

Vedeti, realizati fotografia, imprimati
Punctul de acces wireless incorporat va permite sa va conectati direct la smartphone si sa imprimati direct de pe acesta. Pentru usurinta suprema, compatibilitatea AirPrint™ va permite sa imprimati de pe dispozitive Apple compatibile fara a instala niciun software.

Imprimare la calitate de laborator la domiciliu
Oricine poate imprima fotografii durabile, de calitate profesionala, in mai putin de 1 minut. Tehnologia de sublimare a cernelii ofera un nivel superb de profunzime si gradare a culorilor, fara dezavantajul timpului de asteptare.

Amintiri care dureaza
Un strat protector special protejeaza fiecare imprimat impotriva stropilor, petelor si decolorarii pe o durata de pana la 100 de ani in cazul pastrarii intr-un album. Puteti chiar sa aplicati un finisaj semilucios pentru a impiedica aparitia amprentelor si a crea o senzatie asemanatoare fotografiilor developate in laboratoarele traditionale, fara nevoia de a schimba consumabilele.

Usor de utilizat
Oricine poate imprima cu designul cu utilizare simpla, care include un ecran LCD pivotant de 6,8 cm (2,7”) pentru vizionare usoara si meniuri intuitive cu instructiuni pe ecran pentru navigare simpla.

Fara surprize
Detineti controlul complet asupra costurilor de imprimare cu un numar definit de imprimate cu fiecare pachet de consumabile.

Imprimati in felul dvs
Pentru imprimate rapide, conectati camera compatibila PictBridge direct la imprimanta. Puteti imprima de asemenea de pe o gama de carduri de memorie sau de pe unitati flash USB pentru o flexibilitate mai buna.

Imprimarea fotografiilor de identitate
Pentru uz personal sau profesional, functia de imprimare a fotografiilor de identitate cu ghid pentru incadrarea faciala va permite sa creati si sa imprimati fotografii de identitate intr-o gama mare de dimensiuni acceptate.

Diverse formate de imprimare
Imprimanta ofera numeroase moduri de a va partaja amintirile, in format carte postala, format patrat sau carte de credit – toate intr-un timp foarte scurt.

Imbunatatiti-va fotografiile
Optimizarea automata a imaginilor, cu detectarea fetei si a scenei, asigura obtinerea unor rezultate deosebite. Aceasta corecteaza in mod inteligent imperfectiunile imaginilor, odata cu reducerea interferentelor nedorite, oferind imprimatelor un plus de claritate si stralucire.

Imprimarea din mers
Imprimati cand sunteti in miscare in interior sau afara, cu acumulatorul optional NB-CP2L (necesita utilizarea adaptorului de incarcare CG-CP200). Cu o singura incarcare, puteti obtine peste 36 de imprimate in format de carte postala. Capacul optional impotriva prafului DPC-CP100 asigura imprimate de calitate, chiar si la imprimarea in exterior.

MetodaSistem de imprimare prin transfer termic cu sublimarea cernelii
Rezolutie maxima300 x 300 dpi
Culori3 cerneluri colorate cu strat protector,
256 de niveluri pe culoare (profunzime de culoare de 24 de biti)
HARTIE SI CARTUSE
Format carte postala148 x 100 mm
Format card de credit86 x 54 mm
Alimentare - 220v sau acumulator portabil NB-CP2L(optional) - acumulatorul poate fi folosit doar impreuna cu adaptorul CG-CP200 (optional)

AJ8426B002AA


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon Selphy CP-910 Neagra - Wi-Fi imprimanta foto 10x15#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto