Canon PowerShot SX510 negru

Canon
 
Cod produs: 125007263
Canon PowerShot SX510 negru
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon SX510 HS este un aparat foto compact cu performante uluitoare. In ciuda dimensiunilor reduse acesta dispune de un impresionant zoom optic 30X , echivalentul unui obiectiv 24-720mm in format 35mm. Calitatea imaginilor obtinute este de exceptie, fara distorsiuni, cu un contrast foarte bun si culori saturate.

Compact, robust si foarte versatil, multumita zoomului 30x, a filmarii full HD si a stabilizatorului de imagine, Powershot SX 510 HS este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, arhitectura, portrete, etc.

• Zoom optic 30x
• Focala 24-720mm (echiv 35mm)
• Filmare Full HD 1080p
• Stabilizator optic de imagine - pana la 4.5 trepte
• Sensibilitate ISO maxima 3200
• Senzor CMOS 12.1Mpx cu retroiluminare
• Monitor LCD de 3' cu o rezolutie de 461,000 pixeli
• Modul Wi-Fi integratCanon PowerShot SX510 – Review - articol pe blogul F64


Beneficii
  • Zoom optic 30x, obiectiv superangular de 24 mm într-o corp de mici dimensiuni. ZoomPlus 60x

  • Sistem HS, CMOS de 12,1 megapixeli şi DIGIC 4 pentru rezultate excelente în condiţii de luminozitate redusă

  • Stabilizator optic de imagine cu sistem IS inteligent pentru fotografii clare şi filme stabile

  • Wi-Fi pentru partajare facilă* şi etichetare GPS prin mobil

  • Filme Full HD (1080p) cu sunet stereo, buton dedicat pentru film, zoom optic şi HDMI

Specificatii cheie Canon SX510 HS
Obiectiv versatil
Apropiaţi-vă şi capturaţi toate detaliile subiecţilor aflaţi la distanţă cu un zoom optic imens de 30x ce poate acoperi intervalul de la 24mm la 720mm (echivalent in formatul 135) sau până la 60x cu ZoomPlus.

Includeţi mai multe elemente în cadru cu unghiul ultra-larg de 24 mm pentru fotografii de grup excelente şi peisaje uimitoare. Zoomul extrem de mare se potriveşte perfect corpului în stil Mini Bridge, care este atât de mic încât este uşor de transportat, oriunde aţi merge.
Imagini clare chiar si in conditii de iluminare slaba
Canon PowerShot SX510 incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii IS ce va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 2.5 stopuri mai lungi decat in mod normal.
Sistem HS
Sistemul HS excelează în condiţii de lumină slabă, permiţând surprinderea atmosferei reale a momentului, fără bliţ sau trepied. Procesorul DIGIC 4 de înaltă performanţă şi senzorul de imagine de sensibilitate ridicată CMOS de 12,1 megapixeli oferă calitate superioară a imaginii în orice situaţie.
Asistenţă la încadrarea cu zoom
Asistenţa îmbunătăţită la încadrarea cu zoom vă ajută să urmăriţi un subiect aflat la distanţă atunci când fotografiaţi sau filmaţi cu zoom maxim. Prin apăsarea unui buton, camera micşorează scena rapid - astfel încât să puteţi găsi din nou subiectul - şi revine la setarea de zoom iniţială în momentul eliberării butonului. Modul automat poate urmări o faţă în mişcare şi măreşte imaginea în locul dvs., astfel încât nu trebuie decât să vă ocupaţi de încadrare.
Filtre creative şi moduri manuale
Exprimaţi-vă creativitatea şi duceţi fotografierea la nivelul următor prin controlul manual total al timpului de expunere şi diafragmei. Capturaţi detalii frumoase de prim-plan utilizând modul macro de 0 cm
Inteligent automat
Capturaţi fără efort fotografii sau filme de înaltă calitate cu modul Inteligent automat, care detectează scena şi selectează setările optime din 32 de variabile (21 pentru filme). Tot ce trebuie să faceţi este să încadraţi şi să capturaţi.
Sincronizare cu GPS-ul smartphone-ului
Canon Powershot SX510 va permite sincronizarea cu smartphoneul dumneavoastra. Astfel vor fi preluate informatiile GPS-ului telefonului legate de longitudine, latitudine si altitudine, vor fiii inregistrate in EXIF-ul imaginilor.
Filmare Full HD
Inregistrati filme Full HD 1080p superbe la 24 cps, cu sunet stereo. O miniconexiune HDMI-CEC permite redarea fara pierderi pe un televizor HD compatibil.
Wi-Fi şi GPS prin mobil
Wi-Fi* permite conectarea uşoară la reţelele wireless, imprimantele şi PC-urile compatibile de acasă, precum şi la dispozitive portabile cum ar fi smartphone-ul şi tablete pentru partajarea rapidă a imaginilor şi crearea de copii de rezervă online. Utilizaţi GPS-ul smartphone-ului pentru a eticheta imaginile cu date despre locaţiile de fotografiere prin Wi-Fi.

* Suportul Wi-Fi diferă în funcţie de dispozitiv şi de regiune. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Clipuri de prezentare aparat foto superzoom Canon PowerShot SX510


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon PowerShot SX510 negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto