Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

Canon Powershot SX160 IS Negru - 16mpx, zoom optic 16x, LCD 3"

Canon
 
Cod produs: 1051283
Canon Powershot SX160 IS Negru - 16mpx, zoom optic 16x, LCD 3
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Canon PowerShot SX160 IS este un aparat foto ultra compact, cu un design simplu si elegant, ce dispune de un zoom optic 16X, in ciuda dimensiunilor reduse.

Robust si usor de utilizat, Canon SX160 IS este un aparat foto compact ce va ofera o calitate foarte buna a imaginilor. Este aparatul foto perfect pentru intreaga familie, acesta fiind prevazut cu o gama larga de functii automate, pentru o utilizare fara griji.

Specificatii cheie:

• Zoom optic 16x (28 – 448 mm)
• Senzor de 16 Megapixeli
• Stabilizare optica de imagine Intelligent IS
• Ecran LCD de 3.0"
• Mod Smart Auto cu 32 de scene
• Filmare HD (720p)
• Conectivitate HDMI
• Filtre Fun Creative
• Moduri de expunere manuale
• Autofocus cu detectia fetei


Specificatii cheie Canon SX160 IS
Zoom optic de 16x, obiectiv Canon cu unghi larg de 28 mm
Canon SX160 IS dispune de un obiectiv cu zoom optic de 16x ce va permite fotografierea obiectelor aflate la distanţă.  Folosind tehnologia ZoomPlus, Canon SX160 IS va ofera un interval de zoom de până la 32x, menţinând în acelaşi timp o calitate superioară în comparaţie cu un zoom digital tradiţional. Obiectivul cu unghi larg de 28 mm capturează peisaje impresionante şi include pe toată lumea în cadru pentru fotografii de grup excelente.
16 megapixeli
Canon SX160 IS este echipat cu un senzor de 16 megapixeli ce asigură capturarea unor imagini detaliate, de înaltă rezoluţie, care se pot imprima în formate foarte mari (A3+) sau se pot decupa pentru a obţine compoziţia dorită.
Sistem IS inteligent
Sistemul IS inteligent selectează automat modul adecvat de stabilizare de imagine dintre cele 7, compensând efectele mişcării aparatului pentru a preveni neclaritatea şi a asigura fotografii şi filme clare, detaliate, la zoom maxim sau în condiţii de luminozitate redusă, folosind aparatul din mână.
Ecran LCD de 7,5 cm (3,0 inch) ; Sfaturi şi sugestii
Canon PowerShot SX160 IS este echipat cu un ecran LCD generos de 7.5cm (3.0 inch), de înaltă calitate, cu unghi de vizualizare larg ce permite o încadrare uşoară, navigare fără efort în meniuri, vizualizare şi redare agreabilă a rezultatelor. Sfaturile şi sugestiile uşoare vă ajută să înţelegeţi camera şi să obţineţi rezultate mai bune.
Inteligent automat (32 de scene)
Chiar şi fotografii începători pot realiza fără efort fotografii sau filme de înaltă calitate cu modul Inteligent automat, care detectează scena şi selectează setările optime dintre 32 de variabile (21 pentru filme).
Modul Inteligent automat (Smart Auto) este complet automat - nu trebuie decât să încadraţi şi să fotografiaţi.
Filme HD cu HDMI
Înregistraţi fără efort filme HD de înaltă calitate (720p) cu sunet stereo şi zoom optic, la atingerea butonului dedicat de Înregistrare film. Modurile de stabilizare dinamică şi motorizată a imaginii menţin filmele bine definite când filmaţi în mişcare sau când utilizaţi zoom-ul. O ieşire HDMI permite o redare uşoară, de înaltă calitate pe televizoare HD.
Filtre creative amuzante
Experimentaţi şi distraţi-vă cu o gamă largă de filtre creative. Opţiunile includ efectul „ochi de peşte” pentru a recrea distorsiunea unui obiectiv „ochi de peşte” şi Super vii (Super Vivid) pentru a intensifica saturaţia culorilor. Utilizaţi Efectul miniatură pentru fotografii sau filme pentru ca scenele să semene cu modelele la scară miniaturală.
Control manual complet
Extindeţi-vă creativitatea şi aduceţi fotografiile la un nivel superior cu ajutorul controlului manual total al timpului de expunere şi diafragmei. Capturaţi detalii frumoase de prim-plan utilizând modul macro de 1 cm.
Film iFrame (720p)
Filmaţi clipuri video HD care pot fi redate pe PC şi Mac (720p) în formatul optimizat Apple iFrame, pentru import rapid, editare uşoară şi partajare simplă.
Baterii AA
Pentru un nivel maxim de confort, camera utilizează două baterii AA, disponibile oriunde în lume.
Review Canon PowerShot SX160 IS
Prezentare Canon PowerShot SX160 IS


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon Powershot SX160 IS Negru - 16mpx, zoom optic 16x, LCD 3"#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto