Canon Powershot G1X Mark II RS125011118-3 Resigilat

Canon
 
Cod produs: RS125011118-3
- 250 lei
Canon Powershot G1X Mark II RS125011118-3
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compara acest produs cu:
Expira la: 20.01.2018 12:00 reducere : -10%
2.249 10 lei
(pret de lista: 2.499,00 lei
pretul include TVA 19% )

Doresc asigurare foto de 3 ani pentru furt, avarii accidentale sau tehnice: +149 93 lei
Detalii resigilat:

Produs cu urme minime de utilizare. Mici zgarieturi pe ecran.


Detalii produs:

Canon Powershot G1X Mark II este un aparat foto compact ce dispune de o tehnologie de exceptie: un senzor CMOS de 1.5" si de un obiectiv de 24-120 mm foarte luminos si cu o optica extraordinara, oferindu-va astfel imagini de cea mai inalta calitate.

Canon Powershot G1X Mark II este novator, robust si compact, raspunzand deopotriva exigentelor fotografilor amatori cat si a celor profesionisti, ce-l pot utiliza ca aparat foto de rezerva sau in situatii care necesita discretie.

• Senzor CMOS de 12.8 Mpx
• Zoom optic 5x 12.5-62.5mm
• Echivalent format 35mm: 24-120mm
• Ecran LCD 3.0" tactil si rabatabil cu 1,040,000 pixeli
• Sensibilitate ISO 100-12800
• Filmare la calitate Full HD
• Conectivitate Wi-Fi


 
Puncte cheie:
Calitate de nivel DSLR a imaginilor, de la o cameră foto compactă
Senzorul mare de tip 1,5 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II are o suprafaţă similară senzorului APS-C, de 18,7 x 14,0 mm. Este un senzor cu o rezoluţie de 12,8 megapixeli (3:2) care utilizează tehnologie Canon CMOS pentru a furniza imagini de calitate DSLR. Utilizaţi senzorul multi-aspect pentru a realiza fotografii de 12,8 MP cu raportul de aspect 3:2 sau de 13,1 MP cu raportul de aspect 4:3, cu aceeaşi distanţă focală efectivă.
Obiectiv de precizie cu zoom 5x
PowerShot G1 X Mark II este echipată cu un obiectiv ultra-superangular de 24 mm cu zoom optic 5x. Utilizează tehnologia de precizie şi experienţa avansată a Canon în domeniul obiectivelor, pentru imagini clare, de înaltă rezoluţie. Senzorul mare de tip 1,5 combinat cu diafragma luminoasă f/2-3,9 cu 9 lamele asigură evidenţierea excelentă a subiectului, cu o estompare de fundal uniformă.
Ecran LCD 3.0 inch tactil si articulat
Ecranul LCD tactil de înaltă calitate, cu rezoluţie de 1.040.000 de puncte, utilizează reproducerea sRGB a culorilor, pentru o acurateţe a culorilor, claritate şi contrast excepţionale. Ecranul de tip rabatabil şi reglajele intuitive fac ca PowerShot G1 X Mark II să fie rapid şi simplu de utilizat, chiar şi atunci când fotografiaţi din unghiuri neobişnuite. Echipaţi camera foto cu un vizor electronic opţional, sensibil, pentru manevrare în stil tradiţional.
Doua inelele de control aflate pe obiectiv
Doua inelele de control aflate pe obiectiv, complet personalizabile, ușurează și accelerează obținerea rezultatului fotografic dorit. Inelele Step și Continuu, plasate ergonomic, oferă un fiabil control incremental al parametrilor, inclusiv pentru zoom, deschidere și viteza obturatorului.
Surprinzând momentul
Procesorul DIGIC 6 asigură manevrarea rapidă şi eficientă, astfel încât veţi fi întotdeauna gata să surprindeţi momentul decisiv. Sistemul AiAF în 31 de puncte, de mare densitate, se fixează rapid şi precis pe subiecte, în timp ce reglarea manuală fină a focalizării se poate efectua utilizând unul dintre cele două inele de control ale camerei foto, poziţionate în jurul corpului obiectivului. Evidenţierea manuală a focalizării adaugă un plus de acurateţe evidenţiind zonele focalizate.
Fotografiere wireless de la distanţă şi sincronizarea imaginilor
Iniţiaţi o conexiune Wi-Fi între camera foto PowerShot G1 X Mark II şi un dispozitiv inteligent compatibil utilizând butonul special al acesteia pentru conectarea dispozitivului mobil sau funcţia NFC. După conectare, aplicaţia Canon CameraWindow vă permite să controlaţi camera PowerShot G1 X Mark II wireless de la o distanţă de până la 5 m. Butonul de conectare a dispozitivului mobil poate fi atribuit şi funcţiei de sincronizare a imaginilor, permiţându-vă să realizaţi copii de rezervă ale imaginilor şi filmelor pe un computer de la domiciliu înregistrat, pe Flickr™ sau pe Google Drive™ utilizând CANON iMAGE GATEWAY.**
Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă
Senzorul de tip 1,5 şi procesorul DIGIC 6 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II asigură performanţe superbe până la ISO 12.800. Sistemul HS, combinat cu un obiectiv f/2-3,9 luminos, valorifică la maxim lumina ambientală disponibilă, pentru claritate şi culori superbe indiferent de condiţii. Sistemul inteligent de stabilizare a imaginii selectează modul optim de stabilizare optică a imaginii, dintre cele 8 opţiuni, pentru a reduce tremurul camerei şi neclaritatea.
Proiectată special pentru dvs.
Personalizaţi camera foto PowerShot G1 X Mark II după stilul propriu de fotografiere. Funcţiile utilizate frecvent pot fi adăugate într-un meniu personalizat, fiind mai uşor de găsit atunci cât aveţi nevoie de ele. Cele două inele de control care înconjoară corpul obiectivului camerei pot fi şi ele personalizate şi programate să modifice diverse setări.
Noi posibilităţi creative
Experimentaţi cu modurile de fotografiere avansate şi descoperiţi noi posibilităţi de creaţie. Modurile HDR pentru fotografiere cu camera în mână şi cel de defocalizare a fundalului pot realiza mai multe fotografii în succesiune rapidă, îmbinându-le apoi împreună, pentru rezultate cu aspect profesional. Modurile Star oferă o cale uşoară către spectaculozitatea astrofotografiei.
Clipuri de prezentare aparat foto compact cu filmare Full HD Canon Powershot G1X Mark IICumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon Powershot G1X Mark II RS125011118-3#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto